Relexz BV

Contact

Beoordeling (38)


10

Fijn contact gehad en de service en de stoelen waren perfect. Ook lagere prijs dan concurrent. Top service , kan niet anders zeggen.


10

Wij hebben ons elho team beloond met een relax momentje op de massagestoelen van Relexz. Dit is heel positief ontvangen. Heel comfortabel, ontspannen en vergelijkbaar met een massage door een masseur. Stoelen zijn netjes op tijd geleverd en helaas ook weer opgehaald :)


9,0

Zeer klantvriendelijk en flexible! Medewerkers hebben genoten van de massagestoel. Een aanrader!


10

in het kader van de dag van de onderwijsmedewerker hebben we een paar dagen genoten van een massagestoel van Relexz. Erg goede service en flexibele houding, dus zeker aan te raden!


10

Ik heb al een aantal keer op verschillende stoelen kunnen proefzitten en ben erg enthousiast geworden, mede door de goede en fijne service. Ik zou er dan ook graag een een dag willen huren. Al met al, dé aanrader om te relaxen en natuurlijk je gezondheidsklachten te reduceren!


10

Onlangs een week massagestoelen van RelexZ gehuurd voor de Healthy Week van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De stoelen zijn veelvuldig gebruikt door de studenten met veel positieve reacties tot gevolg. Een echte aanrader en het was een groot succesnummer van een geslaagde week. Goede service door RelexZ. netjes gebracht en opgehaald. Lees meer


9,0

2 Stoelen gehuurd voor onze locaties in Eindhoven en Helmond. Onze medewerkers waren blij verrast en hebben genoten! Goede, vriendelijke en snelle service, RelexZ is zeker aan te raden.


8,0

Stoel gehuurd bij RelexZ voor onze stand op de beurs. Duidelijk meer aandacht gekregen door de massagestoel. Het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Fijne samenwerking en de goede service.


9,0

Wij hebben een massagestoel gehuurd voor een beauty en wellnessdag voor onze gasten en bewoners. Na testen en goedkeuring van de fysiotherapeute zijn de mensen erin gegaan en deze hebben genoten! Alles werd goed uitgelegd en de service was prima! De prijs trouwens ook! Een echte aanrader!


9,0

Aanrader, omdat alles netjes op tijd en snel was geregeld, ondanks dat we een beetje laat hadden gereserveerd(3 dagen tevoren) Goede service en prijs


9,0

Stoel gehuurd voor een week. Keurig bezorgd en weer opgehaald op afgespreoken tijd. Kregen zelfs een dag extra, aangezien de chauffeur even in de file had gestaan. Klasse service!


9,0

Betrouwbaar bedrijf die staat voor goede en snelle service. Ik heb daar laatst voor een groot zakelijk evenement de massagestoelen gehuurd en ik was zeer tervreden over de nette levering en vriendelijke service.


10

Ik heb een 10 gegeven vanwege de uitstekende service. we hebben de afspraak moeten verzetten en later het tijdstip maar alles werd netjes aangepast en de stoelen op de plaats gezet. Daarna hebben we uitgebreide uitleg gekregen. Vriendelijk en bekwaam personeel . Ik vind het daarom een aanrader.

Er zijn 25 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 9.9.

Informatie over Relexz BV
RelexZ is de leverancier van de beste massagestoelen, voor de laagste prijs!
Details openingstijden

Per mail en telefoon bereikbaar. Bezoek uitsluitend op afspraak. Bij interesse om een massagestoel te kopen kunt u een afspraak maken om in onze private testruimte onze stoelen te testen. Wij maken tijd voor u vrij zodat u in alle rust kunt kijken welke stoel bij u past.

Bezorgkosten

Prijs per kilometer; € 0,75 ct

Bezorginformatie

Afleveren De elektrische massagestoelen worden door RelexZ zelf afgeleverd. Daarnaast krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de massagestoel en al zijn mogelijkheden.

Bekijk ook andere aanbieders voor