Van Houts Attractieverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 22:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 22:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 22:00
  • Zondag 09:00 - 22:00
  • Wij leveren 24/7. Zo heeft u de gehuurde attracties op ieder gewenst moment.

Beoordeling (2)


8,0

Het sinterklaasfeest was mede door van Houts attractieverhuur een groot succes. Er waren vele actviteiten te doen, en vooral het springkussen in de vorm van een kasteel zorgde voor veel blije gezichten. Ook de verhuurder (Nic van Houts) was erg enthousiast. Dit zorgde voor een fijne sfeer en alles verliep vlekkeloos. De prijs-kwalitiet verhouding ben ik ook zeer over te spreken, al het materiaal was van goede kwaliteit. Al met al heeft van Houts attractieverhuur deze dag tot een groot succes gemaakt. Mochten we nog een keer zo’n soort activiteit organiseren dan zullen we zeker weer gebruik maken van van houts attractieverhuur.


9,0

Springkussen gehuurd voor de verjaardag van onze zoon. Snel geregeld en op de afgesproken tijd bezorgd en opgebouwd door Van Houts Attractieverhuur. De kinderen hebben enorm veel plezier gehad.

Informatie over Van Houts Attractieverhuur
De leukste attracties huren, voor bedrijven en particulieren!Met ons ruime assortiment aan attracties bieden wij voor ieder wat wils, jong & oud!Een attractie huren is soms geen gemakkelijke opgave... er is namelijk keuze in overvloed. Van stormbaan tot rodeostier en van draaimolen tot aan glijbaan. Twijfel daarom nooit om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag met kiezen. Afhankelijk van uw budget, doelgroep en locatie kunt u zo altijd de juiste attractie huren.
Details openingstijden

Wij leveren 24/7. Zo heeft u de gehuurde attracties op ieder gewenst moment.

Bezorgkosten

Wij hanteren lage bezorgkosten. Informeer gerust naar de bezorgkosten in uw woonplaats.

Bezorginformatie

Gratis plaatsing bij bezorging! Wanneer we de attracties bij u komen bezorgen plaatsen we de attracties ook (met of zonder uw hulp).