Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

AutoClassic Trouwauto Verhuur

Contact

  • Maatgraaf 7
  • 4124 BE Hagestein
  • +31347376312

Beoordeling

9,3
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van AutoClassic Trouwauto Verhuur

10

wij zijn op 21 augustus getrouwd in de Rolls Royce Silver Seraph en alles van begin tot eind was tip top geregeld we hebben mede door auto classic een fantastische dag gehad en het is echt een aanrader.en nogmaals bedankt voor de fantastische dag waar jullie een onderdeel van waren .

10

Auto Classic heeft aan al onze verwachtingen voldaan !! De rustige manier van rijden, het zelfvertrouwen en de rust die de chauffeur uitstraalt heeft er aan bijgedragen dat onze dag onvergetelijk is geworden.De Rolls Royce Silvercloud is een fantastische auto, die zelfs in de winter ervoor zorgt dat je niet in de kou komt te staan !!Waldy nogmaals super bedankt voor deze dag !! Chris en Leonie.

8,0

27 febr j.l getrouwd en bij jullie de trouwauto gehuurd.Wat een super fijne samenwerking hebben we gehad. Omdat we bij een historisch pand foto's gingen maken was het de vraag of de auto erbij kan komen. Samen er gekeken en gelukkig het kon. Op de dag zelf prachtig weer gehad en genoten van de rit in de Rolls Royce Silver Seraph.Het plaatje was helemaal compleet. Dank voor deze prachtige dag en goede service. Wij zullen je zeker aanbevelen bij toekomstige bruidsparen. We genieten nog steeds na.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van AutoClassic Trouwauto Verhuur