Partyverhuur Alphen aan de Rijn

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 14:00
  • Zondag Gesloten
  • Het afhalen van materialen gaat op afspraak, zodat wij alles netjes klaar kunnen zetten voor u.

Beoordeling (6)


10

Wij huurden een compleet ingerichte tent met verlichting, verwarming, tap tafels drankje en hapjes. Alles keurig geïnstalleerd en op tijd geleverd. We hebben heerlijk gesmuld van de tapashapjes. aanrader!


9,0

Beste Perry & team Jullie hebben de BBQ uitstekend verzorgd, ik heb niets anders dan complimenten gehad en dit zal zeker voor herhaling vatbaar zijn. Jullie team is enthousiast en meedenkend en ik werd geheel "ontzorgd" . Ook het eten was helemaal goed wat bij mijn veeleisende collega's toch een hele prestatie is. Heel erg bedankt hiervoor !! Lees meer


9,0

Leuk bedrijf, vlotte afhandeling en nette prijzen. Snelle en correcte levering en ook nette materialen die schoon zijn, das ook wel fijn.


10

Wij hebben voor ons tuinfeest alles bij hun besteld. Alles werd netjes op tijd geleverd, geplaatst en aangesloten. Uitleg over de apparatuur (de tap) was ook prima en duidelijk. Er werden voldoende dranken meegeleverd, en ook van de hapjes hebben we allemaal gesmuld. Top! tot het volgende feestje


9,0

Wij hebben in het najaar een compleet feest bij ons in de achtertuin laten verzorgen. Alles is netjes neergezet, aangesloten en geïnstalleerd. Alle niet aangebroken drankjes mochten weer onaangebroken retour. De materialen waren netjes en verzorgd zoals je dat zou willen! Tot het volgende feestje.


8,0

Duidelijk assortiment, snelle reactie en een nette levering!

Informatie over Partyverhuur Alphen aan de Rijn
Bij ons huurt u alle benodigde Party Materialen voor uw Feest thuis of op uw bedrijf. Wij leveren aan huis, maar afhalen mag ook!Als onderdeel van de Party Regelaar verhuren wij mooie, nette en schone materialen. Wij leveren dranken en kunnen uw complete Catering verzorgen.GRATIS ADVIES OP MAAT:Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren over de mogelijkheden en de benodigde aantallen.Wij staan graag voor u klaar!
Details openingstijden

Het afhalen van materialen gaat op afspraak, zodat wij alles netjes klaar kunnen zetten voor u.

Bezorgkosten

In de regio Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop leveren voor een standaard tarief van € 9,50 ex btw per rit.Buiten deze regio zijn de bezorgkosten op aanvraag.

Bezorginformatie

Wij bezorgen op afspraak binnen een gewenst tijdvak; dit gaat met u in overleg.

Bekijk ook andere aanbieders voor