Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Trek

Contact

Beoordeling

9,8
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Camper Trek

 • 10
  06-12-2017

  Uit het feit dat we voor de tweede keer de VW California bij Camper-trek hebben gehuurd, mag je opmaken dat we zeer tevreden zijn over ontvangst, openheid, communicatie, afspraken en service van Lilith en Barry. Duidelijkheid vooraf, geen verrassingen achteraf. Met bestemming Toscane zijn we twee weken door zuid-west Europa getrokken. Mooie route door Frankrijk (Vogezen, Meer van Annecy, Gorges du Verdon, Cotes d''Azur) via de Bloemen Riviera naar Toscane, waar we 5 dagen zijn gebleven om al het moois te zien (Florence, Lucca, Volterra, San Gimignano). Op de terugweg hebben we het campertje even ''thuis'' gebracht in La California ;-) om daarna de reis voort te zetten via de Apennijnen en het Aosta-dal naar Zwitserland. Tenslotte via Duitsland (Zwarte Woud) terug naar huis... Geweldig genoten van comfort, gemak en betrouwbaarheid van de California. In 10 min(!) geïnstalleerd op de camping (dak, luifel, tafeltje, stoelen... wijntje!) In alle opzichten een ''wereld'' (oké, Europa) vakantie...!

 • 10
  06-12-2017

  We hebben een supervakantie gehad met dank aan Campertrek! Met de Pössl Roadstar hebben we drie weken rondgetrokken in Frankrijk. Wat een vrijheid heb je met een camper! Overnachten vlak aan het strand, bij de (wijn)boer, in het centrum van oude stadjes etc. Onze dochter sliep zalig voorin in de cabine op een comfortabel bedje en kon tijdens het rijden lekker knutselen en spelen aan het tafeltje. Vooraf kregen we uitstekende uitleg van Barry en Lilith waardoor we met vertrouwen de weg op konden. Ook tijdens de vakantie konden we bij hen terecht voor vragen. Al met al een uitstekende ervaring dankzij Campertrek, we zijn al plannen aan het maken voor volgend jaar!

 • 9,0
  06-12-2017

  We hebben een prachtige rondreis door het Eifel gebied gemaakt. Mede door het prachtige weer en een fijne camper was het een succes. We hebben het contact en de samenwerking als zeer prettig ervaren.

 • 10
  01-12-2016

  Nadat wij hadden besloten de zomervakantie 2016 in Noorwegen door te brengen, kwamen we tot de conclusie dat een camperreis de beste manier zou zijn om dit land te bezoeken. Behalve enkele tentervaringen in onze jeugd hadden wij geen enkele kampeer- laat staan camperervaring. Dus best spannend. Via Internet zijn we bij Camper-trek terecht gekomen. De persoonlijke aandacht en de Brabantse gemoedelijkheid spraken ons zeer aan. We hebben de Pössl buscamper gehuurd voor twee weken: een stoere zwarte bus, compact, maar van alle gemakken voorzien. Voordat we vertrokken hebben we nog een uitgebreide uitleg gekregen zodat we wisten wat er allemaal aanwezig was in de camper en hoe alles werkte. We hebben een geweldige vakantie gehad en zijn zeker van plan om er volgend jaar weer met een camper op uit te gaan. De ultieme vrijheid die je met een camper hebt is ongeëvenaard: als het ergens leuk is blijf je wat langer, valt een bestemming tegen dan rijd je door. Je bent immers nergens aan gebonden. We hebben geen ervaring met andere verhuurbedrijven, maar de service en aandacht van Barry en Lilith zijn zo goed dat we zeker weer bij Camper-trek gaan huren. Lilith en Barry, bedankt en tot de volgende keer! Martien en Addie

Schrijf beoordeling

...
 • 1 - Zeer slecht
 • 2 - Slecht
 • 3 - Ruim onvoldoende
 • 4 - Onvoldoende
 • 5 - Twijfelachtig
 • 6 - Voldoende
 • 7 - Ruim voldoende
 • 8 - Goed
 • 9 - Zeer goed
 • 10 - Uitmuntend

Producten van Camper Trek

Informatie over Camper Trek

Wij hebben Campertrek, u ook? Campertrek is ontstaan uit persoonlijke passie voor reizen met een camper. Onze voorkeur ligt daarin bij de buscamper. Deze campers bieden alle functionaliteiten van een traditionele camper maar in een compacter jasje. Dit biedt voordelen voor de camperaar die niet beperkt wil zijn door de omvang van de camper en of sportiever voor de dag wil komen. Ook de camperaar die het buitenleven hoog op het lijstje heeft staan zal de buscamper aanspreken. Campertrek is gespecialiseerd in buscampers van het merk Pössl. Nieuwsgierig geworden neem contract met ons op voor een afspraak!

Profiel

Bezichtiging van onze campers gaat op afspraak.