Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Trek

Contact

06-39313326

Beoordeling

9,9
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  Gesloten
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 18:00
 • Zondag
  Gesloten

Beoordelingen van Camper Trek

 • 10
  24-06-2019
  24-06-2019

  Campertrek is een vriendelijk proffesioneel bedrijf . De buscampers zijn jong , ruim, schoon en rijden heerlijk. De eigenaren helpen je waar nodig en hebben bruikbare tips. Wij zijn met de pössl roadstar 600L twee weken door Noorwegen gereisd, wat een genot met zo’n camper. Je huisje heb je bij met alle gemakken van thuis. Alles is volledig ingericht en je hebt veel bergruimte. Voor ons voor herhaling vatbaar!

  Product gehuurd: Buscamper

 • 10
  22-12-2018
  22-12-2018

  Ons Noors avontuur begon met het huren van een camper bij Lilith en Barry van Camper-trek. Mede door hun enthousiasme en goede service hebben wij een superleuke vakantie gehad. Wij zijn heel blij dat we camper-trek hebben "ontdekt". Zeker voor herhaling vatbaar en wij zullen jullie naam graag noemen bij anderen. Thnx voor alles Augustus 2018

 • 10
  22-12-2018
  22-12-2018

  Wij hebben via Campertrek een Pössl 2WinR25 gehuurd voor 2 weken. Hiermee zijn we naar Ierland geweest. En met deze geweldige camper was het een feest om een rondreis door Ierland te maken. Ierland is echt een aanrader, maar ook Campertrek is zeker een aanrader. Je ziet direct dat zij, Lilith en Barry, echt betrokken zijn. Je merkt dat ze zuinig op hun spullen zijn, en je weet dus dat je iets goeds meekrijgt. En als er iets is dan kun je ze altijd appen en je krijgt direct antwoord. We kijken al uit naar een volgende camper-vakantie, en dan zullen wij zeker weer bij Campertrek een camper huren.

 • 10
  22-12-2018
  22-12-2018

  We hebben met onze peuter in mei 2018 een heerlijke rondreis gemaakt met de Possl Roadcamp R! Het was de eerste keer met een buscamper, dus best een beetje spannend. Gelukkig leggen Lilith en Barry alles goed uit en voor onderweg was er een handige checklist. We hadden zelf nog wat campingspullen meegenomen, maar dat bleek overbodig, want echt aan alles is gedacht! We hebben vooral genoten van de vrijheid die een buscamper met zich mee brengt. Je parkeert hem de ene dag zonder moeite in de stad en de volgende dag sta je heerlijk vrij midden in de natuur. En onderweg heb je je keuken en wc altijd binnen handbereik, heel handig! Ook dat onze eigen fietsen mee konden vonden we heel fijn. De bedden in de bus zijn ook goed. Wij lagen achterin en onze peuter lag op een speciale matras op de voorstoelen. Met een laken konden we zo een eigen "kamertje" voor haar creëren en hebben we alledrie heerlijk geslapen! Kortom, een fantastische vakantie en we kijken al uit naar een volgende keer..!

 • 10
  06-12-2017
  06-12-2017

  We hebben een supervakantie gehad met dank aan Campertrek! Met de Pössl Roadstar hebben we drie weken rondgetrokken in Frankrijk. Wat een vrijheid heb je met een camper! Overnachten vlak aan het strand, bij de (wijn)boer, in het centrum van oude stadjes etc. Onze dochter sliep zalig voorin in de cabine op een comfortabel bedje en kon tijdens het rijden lekker knutselen en spelen aan het tafeltje. Vooraf kregen we uitstekende uitleg van Barry en Lilith waardoor we met vertrouwen de weg op konden. Ook tijdens de vakantie konden we bij hen terecht voor vragen. Al met al een uitstekende ervaring dankzij Campertrek, we zijn al plannen aan het maken voor volgend jaar!

 • 9,0
  06-12-2017
  06-12-2017

  We hebben een prachtige rondreis door het Eifel gebied gemaakt. Mede door het prachtige weer en een fijne camper was het een succes. We hebben het contact en de samenwerking als zeer prettig ervaren.

 • 10
  06-12-2017
  06-12-2017

  Uit het feit dat we voor de tweede keer de VW California bij Camper-trek hebben gehuurd, mag je opmaken dat we zeer tevreden zijn over ontvangst, openheid, communicatie, afspraken en service van Lilith en Barry. Duidelijkheid vooraf, geen verrassingen achteraf. Met bestemming Toscane zijn we twee weken door zuid-west Europa getrokken. Mooie route door Frankrijk (Vogezen, Meer van Annecy, Gorges du Verdon, Cotes d''Azur) via de Bloemen Riviera naar Toscane, waar we 5 dagen zijn gebleven om al het moois te zien (Florence, Lucca, Volterra, San Gimignano). Op de terugweg hebben we het campertje even ''thuis'' gebracht in La California ;-) om daarna de reis voort te zetten via de Apennijnen en het Aosta-dal naar Zwitserland. Tenslotte via Duitsland (Zwarte Woud) terug naar huis... Geweldig genoten van comfort, gemak en betrouwbaarheid van de California. In 10 min(!) geïnstalleerd op de camping (dak, luifel, tafeltje, stoelen... wijntje!) In alle opzichten een ''wereld'' (oké, Europa) vakantie...!

 • 10
  01-12-2016
  01-12-2016

  Nadat wij hadden besloten de zomervakantie 2016 in Noorwegen door te brengen, kwamen we tot de conclusie dat een camperreis de beste manier zou zijn om dit land te bezoeken. Behalve enkele tentervaringen in onze jeugd hadden wij geen enkele kampeer- laat staan camperervaring. Dus best spannend. Via Internet zijn we bij Camper-trek terecht gekomen. De persoonlijke aandacht en de Brabantse gemoedelijkheid spraken ons zeer aan. We hebben de Pössl buscamper gehuurd voor twee weken: een stoere zwarte bus, compact, maar van alle gemakken voorzien. Voordat we vertrokken hebben we nog een uitgebreide uitleg gekregen zodat we wisten wat er allemaal aanwezig was in de camper en hoe alles werkte. We hebben een geweldige vakantie gehad en zijn zeker van plan om er volgend jaar weer met een camper op uit te gaan. De ultieme vrijheid die je met een camper hebt is ongeëvenaard: als het ergens leuk is blijf je wat langer, valt een bestemming tegen dan rijd je door. Je bent immers nergens aan gebonden. We hebben geen ervaring met andere verhuurbedrijven, maar de service en aandacht van Barry en Lilith zijn zo goed dat we zeker weer bij Camper-trek gaan huren. Lilith en Barry, bedankt en tot de volgende keer! Martien en Addie

Schrijf beoordeling

...
 • Geen product gehuurd
 • Buscamper
...
 • 10 - Uitmuntend
 • 9 - Zeer goed
 • 8 - Goed
 • 7 - Ruim voldoende
 • 6 - Voldoende
 • 5 - Twijfelachtig
 • 4 - Onvoldoende
 • 3 - Ruim onvoldoende
 • 2 - Slecht
 • 1 - Zeer slecht

Producten van Camper Trek

 • Buscamper

  Buscamper

Informatie over Camper Trek

Wij hebben altijd Campertrek, u ook? Campertrek is ontstaan uit onze persoonlijke passie voor het rondtrekken met een camper. Onze voorkeur ligt daarin bij de buscamper. Met dit type camper heb je alle comfort zoals bij traditionele campers aan boord, maar alles in een compacter jasje. Dit biedt veel voordelen voor de camperaar die onderweg niet beperkt wil zijn door de omvang van de camper en/of sportiever voor de dag wil komen. Ook de camperaar die geniet van het buitenleven zal onze buscampers, uitgerust met grote schuifdeur met softlock sluithulp, zeker aanspreken. Campertrek is gespecialiseerd in buscampers van het Duitse merk Pössl. Komend seizoen kunt u bij ons kiezen uit verschilldende nieuwe modellen van 5.40m tot 6.40m. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contract met ons op voor een afspraak!

Profiel

Bezichtiging van onze campers plannen we graag op afspraak. Dit kan op alle dagen van de week, ook 's avonds.