Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Flipverhuur

Beoordeling

9,8
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Flipverhuur

10

Sjors uit Wijchen

Onze kinderen waren super blij met het mooie springkussen van Flipverhuur! Alles werd netjes optijd geleverd en opgehaald. Zeker een aanraderl

10

Joris uit Nijmegen

Ik heb jullie springkussen gezien bij een zusje van een vriend van mij. Ik had zo een origineel springkussen nog nooit eerder gezien! Super mooi!

10

Robin uit Beuningen

Wij hebben het springkussen pas gehuurd voor aankomende zomer, maar ik heb nu al een goed gevoel bij Flipverhuur. Bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen en het meedenken! Tot van de zomer! Groetjes Robin

10

Kim uit Nijmegen

Wij hadden voor ons feestje een partytent, statafels en een koelkast gehuurd. Een mooie stevige partytent! Bij levering kregen we goede uitleg over hoe we hem het beste op konden bouwen. Ook zat er een beschrijving bij. Wij zijn zeer tevreden over de service en de geleverde producten.

9,0

Marleen uit Beuningen

Mooie spullen met een hele goede service en betaalbaar!

10

Marijn van den Rijk uit Beuningen

Zeer vriendelijk personeel, goede service en goed materiaal voor hele nette prijzen. Echt een aanrader!

10

Estelle uit Beuningen

Hele fijne dag gehad dankzij Flipverhuur. We hebben voor ons feest een mooi springkussen gehuurd en de kinderen hebben de hele dag heerlijk gesprongen op het spingkussen! Het voordeel van een Multiplay springkussen is dat de kinderen elkaar minder 'in de weg' springen en lekker kunnen klimmen en glijden. Zeker aan te raden, voor ons in ieder geval volgend jaar weer! Bedankt Flipverhuur!

10

Anique Groen uit Nijmegen

Vorige week springkussen gehuurd, kinderen waren erg tevreden! Ik raad flipverhuur zeker aan!

10

Manuela uit Nijmegen

Dino multiplay, feesttent, koelkast en muziekinstalatie gehuurd bij flipverhuur..we hebben genoten!! Volgende feestje gaan we zeker weer bij flipverhuur de spullen en springkussen huren! Service was top, goede prijs kwaliteitverhouding.

10

Tim uit Wijchen

Wij hebben een springkussen gehuurd voor ons buurtfeest en waren zeer tevreden over de service. De eigenaar kwam hem zelf brengen en ophalen. Springkussen werd zelfs opgezet door Flipverhuur en we kregen instructies voor het afbouwen. Top service voor betaalbare prijzen.

10

Jacqueline uit Weurt

Een heel leuk dino park. De kinderen hebben er veel plezier van gehad. Service was super en het reserveren gaat ook heel goed. Ook de statafels met rok zijn erg mooi.

10

danielle uit beuningen

Snelle reactie, Service was top! Springkussen Dino gehuurd voor verjaardag van mijn zoontje en de kids vonden het super!! Springkussen wordt kosteloos gebracht en opgehaald was ideaal is natuulijk

9,0

Ediwn van Beelen uit Nijmegen

Goede service, snel en duidelijk contact. Het springkussen was schoon en van zeer goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker mijn party spullen huren.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Flipverhuur

Flipverhuur verhuurt exclusieve partyartikelen tegen scherpe prijzen.Wij beschikken over meerdere springkussens, waaronder springkussens die door ons zelf zijn ontworpen, voorzien van een glijbaan en obstakels! Alle springkussens voldoen aan hoge kwaliteitseisen en veiligheidseisen, met bijbehorende goedkeurde veiligheidscertificaten. Daarnaast verhuren wij ook (luxe)partytenten, koelkasten, (sta)tafels en stoelen, disco muziekboxen, heaters met ledverlichting etc. Kortom: een ruim assortiment aan artikelen voor een geslaagd feest of verjaardag.Onze partyartikelen en springkussens zijn nieuw en worden altijd netjes en schoon bij u geleverd!Wij vinden hoge service zeer belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor om uw reserveringsverzoeken zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Direct na het plaatsen van een reservering ontvangt u van ons een bevestiging. Mocht u het leuk vinden, kijk dan eens op onze site en wie weet tot ziens!Groetjes FlipverhuurPhilip & Estelle

Details openingstijden

Op onze site kunt u via het reserveringsysteem zien welke artikelen op een bepaalde datum nog beschikbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om uw reserveringsverzoek zo snel mogelijk in behandeling te nemen en daardoor ontvangt u van ons dezelfde dag nog een bericht ter bevestiging van uw reservering.Mocht u vragen hebben of wilt u liever telefonisch of per mail reserveren, dan is dit mogelijk. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Bezorgkosten

Wij komen onze springkussens gratis bezorgen en ophalen binnen een straal van 15 kilometer! Buiten een straal van 15 brengen wij bezorgkosten in rekening. Het is echter ook mogelijk om de gehuurde artikelen op te komen halen.

Bezorginformatie

U kunt zelf bepalen wanneer wij de artikelen bij u dienen te bezorgen en wanneer wij ze weer kunnen komen ophalen. Let er wel op dat er altijd 1 persoon aanwezig moet zijn om ons te assisteren bij het afbouwen van het springkussen.