Vind jouw beste huurdeal

Jolly Jumper Party

Contact

Beoordeling

9,6
8 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 22:30
  • Dinsdag 09:00 - 22:30
  • Woensdag 09:00 - 22:30
  • Donderdag 09:00 - 22:30
  • Vrijdag 09:00 - 22:30
  • Zaterdag 09:00 - 22:30
  • Zondag 09:00 - 22:30

Beoordelingen van Jolly Jumper Party

10

Vorig jaar een springkussen gehuurd werd keurig bezorgd/opgezet & opgehaald Service was top vriendelijk en vlot Kussen zag er keurig uit is ons prima bevallen zo goed dat we dit voor dit jaar weer een kussen gaan huren ga hem gelijk reserveren en uiteraard weer de stoeltjes !

10

We hebben voor onze dochter''s verjaardag een springkussen, statafels en eettafels / stoelen gehuurd. Erg goede service, mooi op tijd, springkussen stond heel snel klaar om gebruikt te worden en ook de dag erna vriendelijk geholpen met het ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar bij ons volgende feestje!

10

weer een schitterend buurtfeest gehad en alle kinderen blij met de springkussens wij danken jolly jumper voor de goede verzorging en service van de springkussens en tafels en stoelen op naar het volgende buurtfeest of verjaardag wij zullen wederom bij jullie huren top geregeld afz gerard

10

Afgelopen weekend de stormbaan gehuurd . Was top geregeld en heel vriendelijke mensen. Een echte aanrader

9,0

super goede service en keurig nette en vrijwel splinternieuwe springkussen wij huren met regelmaat bij dit verhuurbedrijf met onze school en stichting altijd op tijd en ook het afhalen is altijd keurig op de afgesproken tijden . ga zo door !!!

9,0

we hadden de springkussen dinoworld gehuurd keurig op tijd geleverd en opgezet door zeer vriendelijke mensen van jolly jumper we belden omdat het mooi weer was om hem nog een uurtje langer te houden en dat was geen probleem en ook weer keurig afgebroken en opgehaald op de afgesproken tijden wij hebben een onvergetelijke dag gehad en de kinderen hebben veel plezier gehad !!! de volgende keer huur ik weer bij jolly jumper zeer goed en keurig op tijd .

9,0

fantastisch weekend gehad mooie grote stormbaan gehuurd voor twee dagen al de kinderen in de buurt praten er nog over geweldig verzorgd en goede service en de prijs was ook redelijk en keurig op de afgesproken tijden bezorgd en weer opgehaald volgend jaar weer huren bij deze firma is echt een aanrader

10

Zeer goede service en alles nieuw ! alles keurig op tijd geleverd en ophalen was ook in overleg goed geregeld we hebben een onvergetelijke weekend gehad met dit verhuurbedrijf we waren zeer tevreden een aanrader !! wij hadden de stormbaan piratenschip en de multiplay nemo springkussen

Schrijf een beoordeling

Informatie over Jolly Jumper Party

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met ruime keuze van de allernieuwste springkussens, stormbanen, interactieve springkussens ,tafels ,stoelen,alles voor een compleet feest tegen zeer aantrekkelijke prijzen zelfs voor de allerkleinste kinderen hebben wij al een springkussen vanaf 30 euro per dag !

Bezorgkosten

In overleg

Bezorginformatie

In overleg