Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

RoMa

Contact

  • Kanaalstraat 8
  • 5757 RP Liessel
  • 085 080 3725

Beoordeling

9,5
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van RoMa

9,0

Sinterklaas deed het echt heel leuk. Hij nam tijd voor de kinderen en maakt een leuk praatje! Hij onthield ook goed de kindernamen. Het was een leuk sinterklaasfeest voor de kinderen.

Product gehuurd: Sinterklaas

Gehuurd op: 17-11-2019

Reactie van RoMa

Hallo Linda, Bedankt voor het schrijven van uw review. Fijn dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team RoMa

10

Goede service, denken mee waar mogelijk!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over RoMa

Evenementenbureau RoMa biedt complete verzorging voor uw festiviteiten! RoMa beschikt over tal van luchtkussens en partyverhuur artikelen. Ook voor een frietwagen, barbecue of ander caterings arrangement bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u opzoek naar een leuk dagje uit? Ook dan kunt u bij RoMa terecht! Wij verzorgen diverse groepsactiviteiten en spelshows voor familiedagen, vriendendagen, bedrijfsfeesten en nog veel meer. Ook kunt u terecht in 1 van onze 2 sfeervolle zalen! Wilt u eens vergaderen in een sfeervolle ruimte of zoek je nog een workshop ruimte? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Tot ziens bij RoMa!

Details openingstijden

Evenementenbureau RoMa is enkel geopend op afspraak, plan een afspraak en de koffie staat klaar!

Bezorgkosten

Tot 10 kilometer enkele reis, gemeten vanaf Kanaalstraat 8 te Liessel, betaald u géén bezorgingskosten. Is u locatie verder dan 10 kilometer vanaf bovenstaand adres? Dan betaald u €0,48 per kilometer.

Bezorginformatie

Op het moment dat u een elektrisch apparaat of luchtkussens bij ons huurt, verzoeken wij u om ervoor te zorgen dat er een werkende stroomvoorziening aanwezig is op het moment van bezorgen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u weet hoe het product veilig gebruikt dient te worden en zorgen wij ervoor dat u direct gebruik kunt maken van u product.