Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Partytentverhuur Parkstad

Contact

  • Grasbroekerweg 40
  • 6412 BE Heerlen
  • 085 080 3722
  • Website

Beoordeling

10
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Partytentverhuur Parkstad

10

Ronald van Bussel uit Heerlen

Top service! Zeer bekwaam en vriendelijk personeel! Denken echt goed mee in alles! Echt een aanrader, en aangezien ze alles kunnen leveren, van catering tot springkussens en van tenten tot spelshows, hoef ik voortaan nog maar één bedrijf te bellen!

10

Ilse van den Broek uit Kerkrade

Zeer snelle service, aardige mensen en top geregeld... Bedankt!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Partytentverhuur Parkstad

Voor het huren van een partytent in zuid-oost Limburg is Partytentverhuur Parkstad het juiste adres. Wij verhuren aan zowel particulieren als bedrijven. Onze partytenten van zijn professionele kwaliteit en wij hanteren een scherpe huurprijs. Naast partytenten, kunt ook bij ons terecht voor het huren van statafels, heaters, klapstoelen, feestverlichting en andere accessoires om uw feest comfortabel en compleet te maken.

Details openingstijden

Partytentverhuur Parkstad is enkel geopend op afspraak! Ophalen en retourneren van de producten gebeurd in overleg.

Bezorgkosten

Afhalen van producten is gratis. Bezorging binnen 5 km kost €25,00. Vanaf 5 km kost bezorging €0,50 per gereden km + €25,00 Opzetservice (vanaf) €75,00

Bezorginformatie

Op het moment dat u een elektrisch apparaat of luchtkussens bij ons huurt, verzoeken wij u om ervoor te zorgen dat er een werkende stroomvoorziening aanwezig is op het moment van bezorgen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u weet hoe het product veilig gebruikt dient te worden en zorgen wij ervoor dat u direct gebruik kunt maken van u product.