Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Profielpagina Huren.nl

Beoordeling

9,0
2 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Profielpagina Huren.nl

9,0

Daniel Sloof uit Utrecht

Dit is een voorbeeld beoordeling. Bied jouw huurders de mogelijkheid aan om beoordelingen te schrijven (online mond-tot-mondreclame) via onze gratis tool. Genereer vertrouwen bij toekomstige huurders.

Gehuurd op: 30-11--0001

Reactie van Profielpagina Huren.nl

Als verhuurder heb je ook de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen. Hiermee geven wij altijd de ruimte om te reageren.

9,0

Daniel Sloof uit Utrecht

Dit is een test beoordeling.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Profielpagina Huren.nl

Dit is de gratis profielpagina die wij aanbieden. Hier heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf te beschrijven. Een "Over ons" beschrijving. Maximaal 1.500 tekens. Deze tekst is zichtbaar bij het pakket "Gratis vermelding in de bedrijvengids".

Details openingstijden

Hier heb je de mogelijkheid om meer te vertellen over jouw openingstijden. Maximaal 500 tekens. Deze tekst is zichtbaar bij het pakket "Gratis vermelding in de bedrijvengids".

Bezorgkosten

Hier heb je de mogelijkheid om meer te vertellen over jouw bezorgkosten. Maximaal 1.000 tekens. Deze tekst is zichtbaar bij het pakket "Gratis vermelding in de bedrijvengids".

Bezorginformatie

Hier heb je de mogelijkheid om meer te vertellen over jouw bezorgdetails. Maximaal 1.000 tekens. Deze tekst is zichtbaar bij het pakket "Gratis vermelding in de bedrijvengids".