Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

VTE Verhuur

Contact

  • Het gangboord 10A
  • 9206 BJ Drachten
  • 0512795473

Beoordeling

9,0
1 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van VTE Verhuur

9,0

Goede ervaringen gehad met VTE Verhuur. Er werd keurig uitgelegd hoe de hoogwerker bediend moest worden. Ik zou zeker nog eens huren bij vte verhuur

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over VTE Verhuur

Ga je binnenkort klussen maar heb je niet de juiste machine of gereedschap? Dan kan het nog wel eens lang gaan duren. Men zegt niet voor niets goed gereedschap is het halve werk. Op dit moment ben je bij ons aan het juiste adres. VTE Verhuur verhuurt professionele machines en gereedschappen tegen een voordelig tarief. Wij kunnen de machines brengen maar u mag ook bepaalde machines zelf halen. Ook geven wij graag uitleg over de werking zodat u een vliegende start kunt maken. Bij ons staat duidelijkheid voorop. U weet precies waar u aan toe bent bij ons. Op deze website worden al je vragen beantwoordt en je twijfels weggenomen. Bij VTE Verhuur kun je met een gerust hart professionele machines online huren!

Details openingstijden

Weekends zijn wij open op afspraak, bel of mail gerust hierover

Bezorgkosten

De transportkosten hangen af van de machine en het aantal kilometers.

Bezorginformatie

Zelf afhalenEen aantal machines mag u zelf afhalen vanaf ons filiaal in Drachten. Let op, vergeet niet de optie 'machinetranporter' er bij te huren, bij al onze machines bieden we een aanhanger tegen een laag tarief zodat je veilig de machine mee kunt nemen. Deze aanhangers zijn voorzien van de benodigde bevestigingsbanden en rijplaten. Mocht je zelf een geschikte aanhanger hebben dan kies je niet voor deze optie. Alleen brengen en ophalenEr zijn ook een aantal machines die te zwaar of ongeschikt zijn om door je zelf af te halen. In de webshop is dan ook alleen de keuze 'bezorgen' zichtbaar. Bij deze wordt met behulp van je postcode de transportkosten berekend. De machine wordt vervolgens gebracht op de gekozen datum en wordt van de aanhanger gereden. Ook geven we je (indien gewenst) uitleg hoe de machine werkt zodat je snel kunt beginnen met je klus. Als de klus dan weer klaar is halen we de machine weer op. Voor vragen hierover mag je altijd even bellen of mailen!