MPV huren in Rotterdam

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 68,- tot € 90,- per dag en hangt af van het merk, model en de prijs per km.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Minimale leeftijd
21
21
21
Kosten extra bestuurder per dag
€5,75
€5,75
€5,75
Kosten per extra kilometer
€0
€0
€0

Recente huuraanvragen in Rotterdam

Renault Grand Scenic in Rotterdam

voor 2 dagen en 17 uur bij MABI Mobility

20-09-2023

Renault Grand Scenic in Rotterdam

voor 2 dagen en 14 uur bij MABI Mobility

15-09-2023

Renault Grand Scenic in Rotterdam

voor 1 week en 3 dagen bij MABI Mobility

08-09-2023
Een MPV huren in Rotterdam

Heb je een ruime 7 persoons auto nodig in of nabij Rotterdam? Dan is het huren van een MPV ideaal! Het huren van een MPV kan bij een aantal verhuurbedrijven in Rotterdam. Op deze MPV pagina vind je gemakkelijk een overzicht van alle 2 MPV autoverhuur in en rondom Rotterdam. Het is nu helemaal aan jou om de verschillende verhuurbedrijven van 7 persoons auto’s te vergelijken, zo vind je de verhuurder en de auto die het beste aansluit op jouw behoefte.

Alles over MPV verhuur

Een MPV, ook wel 7 persoons auto of multiple purpose vehicle genoemd, is een ruime auto met 7 zitplaatsen. Een MPV is in verschillende soorten en maten te huur. Zo zijn er micro, mini en full-size MPV’s te huur. Bij een full-size model heb je vaak de mogelijkheid om de achterste stoelen los te maken en deze te verwijderen. Op deze manier creëer je een grotere kofferbak zodat je er bijvoorbeeld een fiets in kwijt kunt. Een grote auto huren is eigenlijk niet anders dan bij een andere auto. Ondanks de grootte van de auto mag je hier gewoon in rijden met een rijbewijs B. Echter zit er vaak wel een minimumleeftijd aan verbonden. Ook kan het zijn dat de verhuurder een minimum aantal jaren rijervaring hanteert. Let op: de prijs van het huren van een 7 zitter auto is niet altijd inclusief de benodigde extra’s. Extra’s kunnen zijn: BTW, verzekeringen, de prijs van de extra kilometers boven op het aantal vrije kilometers en eventuele schoonmaakkosten. Kijk ook of je de mogelijkheid hebt om je eigen risico te verlagen. Je betaald dan extra maar bij schade kan het je veel geld schelen. Een 7 persoons auto huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!