Professionele videocamera huren

3 aanbieders gevonden. Het merk, de kwaliteit en de functies van de camera verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verhuurders dus goed.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van professionele camera’s via Huren.nl

Er worden steeds vaker professionele camera’s gehuurd dan dat ze worden aangeschaft. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste is het vaak rendabeler om alleen een professionele videocamera te huren als je er eentje nodig hebt, dan er een te kopen: dit is vaak erg duur als je de camera maar een paar keer nodig hebt. Als je voor de ene opdracht een camera nodig hebt met bepaalde functies en een andere keer juist weer niet, is het handiger om een professionele videocamera te huren.

Waar moet je aan denken bij het huren van een professionele videocamera?

Let op: in Engelstalige landen wordt een professionele videocamera ook wel een camcorder genoemd. In Nederland bedoelen de meeste personen daar juist geen professionele camera mee, maar zo’n klein, handzaam opvouwbaar cameraatje die je ideaal kunt gebruiken voor op vakantie, of locaties waar je niet mag filmen met een professionele camera. Ook een camcorder is te huur bij meerdere verhuurbedrijven. Wat een professionele videocamera professioneel maakt is naast de goede beeldkwaliteit en High Definition opnames ook de hoeveelheid functies die direct op de camera zitten. Hiermee kun je instellingen als diafragma, witbalans, contrast en nog veel meer esthetische beeldaanpassingen mee instellen. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurders die professionele camera’s verhuren. Denk ook aan eventuele accessoires of extra’s die je nodig hebt en ook makkelijk kunt huren zoals een microfoon, statief, videomonitor, of dolly.