Mobiele kinderboerderij huren

4 aanbieders gevonden. De huurprijs van een kinderboerderij kan sterk uiteenlopen. Vraag de verhuurder naar de mogelijkheden.

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Huuralternatieven

Doe eens gek, huur een mobiele kinderboerderij

Natuurlijk kun je met je kroost een eindje gaan fietsen om naar de dieren op de kinderboerderij te gaan kijken. Maar tegen de tijd dat alle helmpjes, kniebeschermers en wanten aan zijn, alle kinderen op de fiets zitten en jullie onderweg zijn, begint het al te schemeren: huur gewoon een kinderboerderij! Zonder gekheid, het huren van een mobiele kinderboerderij is echt mogelijk. Je kunt deze kinderboerderij bijvoorbeeld prima huren voor een kinderfeestje of een evenement waarbij je veel kinderen verwacht.

Wat komt er kijken bij het huren van een kinderboerderij

Vaak huur je de mobiele kinderboerderij inclusief begeleiding die zorgt dat alles op rolletjes loopt. De mobiele kinderboerderij die je kunt huren bestaat vaak uit een omheining met een aantal strobalen of zitplekjes erin. In sommige gevallen is er ook een hok wat opgebouwd wordt, waar je kleinere dieren zoals kippen, konijnen en cavia’s kunt vinden. Dieren die je huurt die bij de kinderboerderij horen zijn bijvoorbeeld geiten, schapen, kalfjes, ezels, en soms zelfs een pony! Hartstikke leuk voor een straat- of buurtfeest, of als leuke eyecatcher op een event: een kinderboerderij huren!