Telescoopladder huren

2 aanbieders gevonden. De maximale werkhoogte verschilt per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 15,- tot € 17,-.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van een telescoopladder om op hoogte te kunnen werken

Om eenvoudig de juiste werkhoogte te bereiken kun je een telescoopladder huren. Deze telescopische ladder is vaak makkelijk op te bergen, doordat je hem meestal weer ver kunt inschuiven. Daarnaast is deze ladder in de meeste gevallen makkelijk te vervoeren en ook weer makkelijk uit te schuiven wanneer je op de plaats van bestemming bent. Met de telescoopladder kun je op grotere hoogte verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het schilderen of schuren van een kozijn op grotere hoogte.

Waar moet je op letten bij het huren van een telescoopladder

De werkhoogte kan verschillen per telescopische ladder. Daarnaast kan de in- en uitschuiflengte verschillen per lengte. De huurprijzen zijn per verhuurbedrijf en per ladder anders. Ook hangt de huurprijs af van hoe lang je de ladder wilt huren. Wil je hem bijvoorbeeld een dag of een hele week huren? Vind via Huren.nl eenvoudig en snel een verhuurbedrijf bij jou in de buurt voor het huren van een telescoopladder.