Vochtmeter huren

3 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 10,- tot € 19,-, afhankelijk van de maximale meetdiepte en de meetbare materialen.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Meer over de verhuur van vochtmeters

Met een vochtmeter of hydrometer kun je snel en gemakkelijk meten of een materiaal droog, vochtig of nat is. Ideaal als je tegels of een parketvloer gaat leggen. Ook bij het achterhalen en herstellen van lekkages is biedt het gebruik van een materiaalvochtmeter uitkomst. Er zijn verschillende hydrometers te huur bij veel verschillende verhuurbedrijven. Er is altijd wel een verhuurbedrijf bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Als je een hydrometer/vochtmeter gaat huren, houd er dan rekening mee dat elke vochtmeter weer andere specificaties heeft. Niet alle vochtmeters zijn geschikt voor zowel hout, beton/steen én kunststof, bijvoorbeeld. Ook zijn er verschillende meetmethodes.

Meer informatie over het huren van hydrometers

De meeste vochtmeters, ook wel hydrometer genoemd zijn multifunctioneel. Dat betekent dat ze niet alleen materiaalvochtigheid kunnen meten, maar ook de luchtvochtigheid en soms zelfs ook de temperatuur. Dit kan erg handig zijn als je dit allemaal wilt weten en dus maar één apparaatje wilt huren. Veel vochtmeters zijn in te stellen op materiaalsoort. Op deze manier kan je het vochtgehalte in verschillende soorten materialen meten. Het vochtgehalte wordt dan in gewichtprocenten weergeven. Dit zorgt voor een accuraat beeld van de materiaalvochtigheid. Stel je het apparaat in op lucht, dan kun je de luchtvochtigheid meten. Erg handig voor in de bouw, om drogingsomstandigheden te beoordelen, en voor elk ander doeleinde waarbij het nodig is de lucht- of materiaalvochtigheid te checken. Huur vandaag nog een hydrometer via Huren.nl Bekijk het aanbod van alle verschillende verhuurbedrijven op het gebied van vochtmeters in een oogopslag via Huren.nl!