Dakbrander huren

3 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 12,- tot € 17,- en hangt af van de grootte van de branderkop en de slanglengte.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van dakbranders via Huren.nl

Een dakbrander of handbrander kun je huren voor verschillende werkzaamheden, met name als dakdekker of loodgieter kom je vaak in contact met een dakbrander. Of je nou als professioneel loodgieter of dakdekker een dakbrander wilt huren, of dat je doe-het-zelver bent en zelf graag een dak wilt aanleggen of repareren, een handbrander kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven. Via Huren.nl kun je snel en gemakkelijk vinden welke verhuurders van dakbrandersets bij jou in de buurt zitten. Er zijn verschillende dakbranders te huur. De meeste verhuurders verhuren zowel de korte als de langere versie. Als je grote delen van het dak moet repareren of een groot stuk dak moet aanleggen, is het handig om de langere dakbrander te huren.

Het huren van extra’s en accessoires voor bij de dakbrander

Een handbrander werkt op gas. Daarom is het natuurlijk van belang dat je ook zorgt voor een gasfles als je een dakbrander gaat huren. De meeste verhuurbedrijven verhuren ook gasflessen. In sommige gevallen betaal je een minimumprijs voor het gebruikte gas, dit is niet in alle gevallen van toepassing. Naast het huren van een gasfles kun je ook denken aan het huren van andere extra’s, zoals veiligheidskleding. Veel verhuurbedrijven verhuren/verkopen ook handschoenen en veiligheidsbrillen. Zo kun je op een veilige manier gebruik maken van de gehuurde dakbrander.

Gerelateerde categorieën