Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Veelgestelde vragen

Over Huren.nl

 • Hoe werkt Huren.nl?

  Als de eerste verhuurvergelijkingswebsites van Nederland, is het ons doel om jou te helpen bij het vinden van de beste huuroptie. Wat doen wij voor jou? Wij helpen je bij het zoeken van producten die te huur zijn: op onze site kun je het gewenste product vinden. Je kan een locatie opgeven om de afstand te berekenen tot de verhuurder. Voor elk product of dienst kun je informatie, afbeeldingen en/of video’s bekijken. We helpen je bij het vergelijken van de verhuurbedrijven. Door te klikken op de "Bekijk" knop, kun je direct verhuurbedrijven vergelijken op variatie in aanbod, leveringsvoorwaarden, keurmerken en prijzen.

 • Is Huren.nl een webwinkel?

  Nee, Huren.nl is geen webwinkel. Wij maken het voor jou eenvoudiger het beste product te huren door verschillende verhuurbedrijven op een rijtje te zetten. Via onze website klik je door naar het desbetreffende product bij de verhuurder.

Hoe werkt de website

 • Hoe werkt de zoekfunctie?

  Bovenaan de website vind je de zoekbalk. Door drie vragen te beantwoorden kunnen wij jou snel en makkelijk helpen bij het zoeken naar het juiste huurproduct. Als eerste vul je in wat je wil huren en dan waar je het wil huren. Vervolgens vul je in binnen welke afstand je op zoek bent naar een verhuurbedrijf. Klik daarna op de knop "Zoeken".

 • Hoe vind ik een huurproduct?

  Je kunt producten vinden door de zoekbalk bovenaan onze website te gebruiken of door gebruik te maken van het navigatiemenu.

 • Hoe vergelijk ik het aanbod van verhuurbedrijven?

  Iedere productpagina geeft een overzicht van verhuurbedrijven weer. De bedrijven kan je selecteren op gewenste afstand door jouw locatie op te geven. Je kunt eenvoudig de verhuurbedrijven aanklikken en het betreffende verhuuraanbod bekijken.

 • Hoe kan ik huren?

  Wanneer je het desbetreffende product hebt gevonden, wordt er een overzicht samengesteld van verhuurbedrijven die dit aanbieden. Door op een verhuurder te klikken, word je direct doorverwezen naar de juiste pagina van het verhuurbedrijf.

 • Er staan geen verhuurbedrijven bij het product.

  Als er geen verhuurbedrijven bij het product staan, zijn er geen verhuurders beschikbaar binnen jouw selectie. Je kan het beste jouw afstand vergroten om meer bedrijven te vinden. Nog steeds niks gevonden? Laat dit aan ons weten, dan kunnen wij ons aanbod voor jou compleet maken. Neem contact met ons op.

 • Hoe werkt het zoeken op afstand?

  Het is mogelijk om verhuurbedrijven te zoeken op afstand, dus binnen een gewenste straal vanaf jouw locatie. Geef eerst de locatie op waar jij wilt huren. Daarna kan je de afstand (hemelsbreed) bepalen waar binnen jij het verhuurbedrijf wilt zoeken. Nu krijg je alleen de verhuurders te zien binnen jouw gewenste afstand.

 • Hoe kan ik een pagina delen met anderen?

  Elke productpagina kan je delen met anderen. Dit kan je doen via Facebook, Twitter of Google+. Klik op de betreffende button rechtsboven, naast de titel op de pagina, en vul de velden in.

 • Kan ik verhuurbedrijven sorteren?

  Verhuurbedrijven kunnen gesorteerd worden op afstand, waardering en alfabet.

 • Ik kan het product waarnaar ik op zoek ben, niet vinden.

  Als je het desbetreffende product niet kan vinden, kan je met ons contact opnemen. Klik onderaan deze pagina op 'Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem contact met ons op.

Huren van producten

 • Hoe maak ik een reservering?

  Op Huren.nl zelf kan je niets reserveren. Wij zorgen ervoor dat je bij het juiste verhuurbedrijf terechtkomt. Dit doen wij door je door te verwijzen naar de juiste verhuurder. Reserveringen kunnen verder worden afgehandeld bij het verhuurbedrijf.

 • Hoe huur ik een product?

  Bij Huren.nl wordt er feitelijk niets verhuurd: wij zorgen er alleen voor dat je bij het juiste verhuurbedrijf terechtkomt.

Nieuwsbrief

Beoordelingen

 • Hoe kan ik een beoordeling achterlaten?

  Om een beoordeling te plaatsen klik je op een product van het betreffende verhuurbedrijf. Klik op 'Nu beoordelen' van het betreffende verhuurbedrijf en laat jouw mening achter.

 • Hoe verwijder ik een beoordeling?

  Een beoordeling kan alleen worden verwijderd door het ons te laten weten. Neem contact met ons op.

 • Hoe laat ik een huurtip achter?

  Om een huurtip te plaatsen klik je op het betreffende product. Onderaan de pagina vind je 'gebruikerservaringen & tips'. Hier kan je een goede tip of ervaring achterlaten voor medegebruikers.

Fouten op website

Overige vragen

Is jouw vraag nog niet beantwoord, neem dan contact met ons op.