Veelgestelde vragen

Over Huren.nl

Hoe werkt Huren.nl?
Als de eerste verhuur vergelijkingswebsites van Nederland, is het ons doel om jou te helpen bij het vinden van de beste huuroptie. Wat doen wij voor jou? Wij helpen je bij het zoeken van producten waarnaar jij op zoek bent. Op Huren.nl kun je het gewenste product vinden. Typ in de zoekbalk naar welk product je op zoek bent, geef je locatie aan en druk op "vind het beste verhuurbedrijf". Bekijk de verhuurders in de door jou gekozen straal en vind de verhuurder die het beste bij je past. Om meer verhuurders te vinden kun je jouw straal aanpassen. Voor elk product of dienst kun je informatie, afbeeldingen en/of video’s bekijken.
Verhuurt Huren.nl producten?
Nee, Huren.nl verhuurd zelf geen producten. Met gebruik van Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Ga op zoek naar een product, voer je locatie in, en vergelijk alle verhuurders voor de beste deal.

Hoe werkt de website

Hoe werkt de zoekfunctie?
Bovenaan de website vind je de zoekbalk. Door het door jou gezochte product en je locatie in te vullen, krijg je alle verhuurders van het product bij jou in de buurt te zien. Druk op 'Vind het beste verhuurbedrijf' en zie snel alle bedrijven in jou straal. Krijg je een klein aanbod aan verhuurders te zien? Vergroot dan de straal.
Hoe vind ik een huurproduct?
Je kunt producten vinden door de zoekbalk bovenaan onze website te gebruiken of door gebruik te maken van het navigatiemenu. Kun je het product niet vinden? Gebruik dan andere zoektermen.
Hoe werkt het zoeken op afstand?
Het is mogelijk om verhuurbedrijven te zoeken op afstand, dus binnen een gewenste straal vanaf jouw locatie. Geef eerst de locatie op waar jij wilt huren. Daarna kun je de afstand (hemelsbreed) bepalen waarbinnen jij het verhuurbedrijf wilt zoeken. Nu krijg je alleen de verhuurders te zien binnen jouw gewenste afstand.
Er staan geen verhuurbedrijven bij het product, wat nu?
Als er geen verhuurbedrijven bij het product staan, zijn er geen verhuurders beschikbaar binnen jouw selectie. Je kan het beste jouw afstand vergroten om meer bedrijven te vinden. Nog steeds niets gevonden? Laat dit aan ons weten, dan kunnen we het aanbod voor je compleet maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.
Ik kan het product waarnaar ik op zoek ben, niet vinden.
Zoek je een product en kun je het niet vinden? Probeer dan eerst op andere zoektermen te zoeken, het kan namelijk zijn dat het product anders wordt genoemd. Kun je het product nog steeds niet vinden? Dan kun je contact met ons opnemen.

Huren van producten

Hoe kan ik een product huren?
Een product of dienst reserveren is vaak vrij eenvoudig. Vergelijk de verhuurders en kies de verhuurder die het beste bij je past. Doorloop vervolgens de stappen op de website van de verhuurder. Hoe je het product dient te reserveren verschilt per verhuurder en per product. Zo kun je enkele producten direct reserveren, terwijl je bij andere producten online een offerte moet aanvragen. Vergelijk het aanbod van de verhuurders, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes en doorloop de stappen op de website.
Hoe kan ik de verhuurders het beste vergelijken?
Om de juiste verhuurder te kiezen kun je de verhuurders op meerdere punten vergelijken. Zo kun je de verhuurder vergelijken op beoordelingen, afstand, totaalprijs, service en de algemene voorwaarden. Heb je vragen over één van deze punten? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder, de verhuurder staat je graag te woord.
Ik heb een vraag over een product, wat moet ik doen?
Wanneer je een vraag hebt over een product, dan kun je het beste contact opnemen met de door jou gekozen verhuurder. De verhuurder geeft je graag advies, tips en antwoord op al je vragen.

Beoordelingen

Hoe kan ik een beoordeling achterlaten?
Heb je een product gehuurd en plaats je graag een beoordeling? Klik dan bij het product op 'schrijf beoordeling'. Vul je persoonlijke gegevens in, geef aan wat je gehuurd hebt en geef vervolgens een cijfer en een motivatie. Om te controleren of je daadwerkelijk iets gehuurd hebt, duurt het even voordat de beoordeling zichtbaar is. Wanneer de beoordeling goedgekeurd is krijg je een bevestiging via de mail.
Hoe verwijder ik een beoordeling?
Wanneer je een beoordeling wilt verwijderen, dien je contact op te nemen met Huren.nl. Je kunt de beoordeling verwijderen door op de bevestigingsmail te reageren.
Waarom is mijn beoordeling niet geplaatst?
Wij controleren de beoordelingen. Het kan zijn dat jouw beoordeling niet aan onze kwaliteitsnormen voldoet. Wanneer de beoordeling namelijk aanstootgevend taalgebruik bevat of incompleet is, kan de beoordeling worden afgekeurd. Heb je een slechte beoordeling geplaatst? Dan zullen wij je altijd vragen om een huurbewijs om er zeker van te zijn dat dit een valide beoordeling is.

Fouten op website

De website laadt geen plaatjes, wat nu?
Het kan zijn dat je browser een verouderde versie heeft. Zorg dat je browser up-to-date is. Daarna zal de website weer goed functioneren.
Ik heb andere fouten op de website gevonden, wat kan ik doen?
Als je andere fouten of bugs op de website hebt gevonden willen we dat natuurlijk graag weten. Wij bij Huren.nl staan altijd open voor verbeteringen! We verzoeken je dan ook om contact met ons op te nemen.

Overige vragen

Ik heb een klacht; waar kan ik terecht?
Als je een klacht hebt, laat dit dan alsjeblieft aan ons weten via het contactformulier.
Mijn vraag staat hier niet tussen?
Als jouw vraag hier niet tussen staat, neem dan alsjeblieft contact op via het contactformulier. Heb je een vraag over een product? Dan kun je het beste contact opnemen met de verhuurder. De verhuurders staan je bij vragen graag te woord.