Verlichting huren en verhuur

Verlichting huren

Als je binnenkort met een klus of project aan de slag wilt, kan het handig zijn om hier verlichting bij te huren. Zo zit je nooit in het donker en weet je zeker dat je alles goed kan overzien. Waar je ook mee bezig gaat, goed licht is altijd belangrijk. Stel van te voren vast waarvoor je de verlichting wilt gaan gebruiken, dan kun je goed voorbereid kijken naar de verschillende verhuurbedrijven. Lees meer

Veel soorten verlichting te huur

Voor allerlei gelegenheden is er verlichting te huur. Of je nou gewone verlichting voor in- en om het huis wilt huren of bijvoorbeeld schijnwerpers voor een groot evenement of een theatervoorstelling, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kun je voor grote bouwklussen ook verlichting huren, zoals floodlights, halogeenlampen of een lichtmastaggregaat. Welke verlichting jij moet huren, hangt af van waar je de lampen wilt gebruiken en van de oppervlakte die je wilt verlichten. Zo zijn er compacte lampen, die binnenshuis makkelijk zijn te gebruiken en lampen die beter op een groot terrein passen. Bekijk wat je mogelijkheden zijn en laat je indien nodig ook informeren door de verhuurder.

Denk aan de stroomvoorziening van de verlichting

Voor het huren voor gewone lampen is er niet veel meer dan een stopcontact nodig, maar als je buitenshuis of op een groot projectterrein aan de slag gaat, kan het zijn dat er niet altijd stroom voor handen is. Dan is het misschien een goed idee om een stroomaggregaat of lichtmastaggregaat te huren. Een stroomaggregaat wekt stroom op waar je dan weer verlichting op aan kan sluiten. Dit kun je vaak zowel binnen als buiten het huis gebruiken. Een lichtmastaggregaat geeft zelf licht af, maar is vaak alleen voor buitenshuis geschikt vanwege het formaat van de lichtmast. Wat je ook besluit te huren, zorg er altijd voor dat je verlichting op stroom kan worden aangesloten. Zo zit je nooit onverwachts in het donker!