Eenvoudig en snel schaatsen huren!

Natuurlijk heeft niet iedereen een mooie set schaatsen liggen. Hierbij kan het huren van een set schaatsen uitkomst bieden. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle schaatsverhuur met een ruim aanbod aan verschillende soorten schaatsen. Met gebruik van je locatie en de kaart zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zo kun je ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, klapschaatsen en noren huren. Kies een soort schaats, vergelijk de bedrijven met de schaatsen te huur, kies de verhuurder die het beste bij je past en huur de schaatsen.

Schaatsplezier gegarandeerd!

Zin om in de wintermaanden lekker een stuk te schaatsen? Huur dan een set schaatsen! In Nederland zijn we er gek op. Wedstrijdschaatsen, recreatief schaatsen of zelfs discoschaatsen, met gehuurde schaatsen kan het allemaal! Het leuke aan schaatsen is dat het een geschikte activiteit is voor jong en oud. Ideaal voor schooluitjes en schoolreisjes, maar ook leuk om te doen tijdens bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, familiedagen of zomaar tussendoor. Organiseer je een beurs of kerstmarkt en wil je naast schaatsen ook een schaatsbaan huren? Dat kan. Het huren van een schaatsbaan is trouwens ook perfect voor winkeliers die wat meer bezoekers willen trekken tijdens de koude koopavonden. Schaatsen huren doe je makkelijk en snel, via Huren.nl!

Welke schaatsen moet ik huren?

Voor elke beginnende schaatser is het een uitdaging om de schaats te vinden die het beste bij je past. Kies je voor sportieve ijshockeyschaatsen, of toch voor noren of klapschaatsen? Om de juiste schaats te kiezen, moet je jezelf afvragen waarvoor je de schaatsen gaat gebruiken? Wil je lange stukken op natuurijs schaatsen? Of ga je met vrienden ijshockeyen?

Noren

Wanneer je lange stukken wilt gaan schaatsen, dan kun je het beste kiezen voor noren. De noren zijn te herkennen aan de (meestal) leren schoen die met twee buizen aan het ijzer vast zit. De noren huur je als je niet zoveel last hebt van zere enkels tijdens het schaatsen en je de schaatstechniek goed wilt aanleren.

Combinoren

Krijg je snel last van je enkels en wil je lange stukken schaatsen? Huur dan combinoren, de combinoren vallen onder de normale noren. De combinoren zijn hoger waardoor de schoen extra steun geeft.

Klapschaatsen

De klapschaatsen zijn zeer geschikt voor langebaanschaatsen. Bij deze schaats is het ijzer maar op één punt aan de schoen bevestigd. Door het kliksysteem heb je langer contact met het ijs waardoor je uiteindelijk sneller schaatst. Kies je voor de klapschaats? Dan heb je al wat enige schaatservaring en ga je voor snelheid.

Ijshockeyschaatsen

Wil je korte stukken ’sportief’ schaatsen? Huur dan een set ijshockeyschaatsen. De ijshockeyschaatsen zijn geschikt voor mensen met zwakke enkels en kinderen. Door de sterke ronding van het ijzer, is de schaats zeer wendbaar. De ijshockeyschaats is in grootte verstelbaar, bieden veel steun en kunnen wel tegen een stootje.

Kunstschaatsen

Wil je sierlijk over het ijs glijden en mooie pirouettes maken? Dan is het huren van kunstschaatsen ideaal voor jou. De kunstschaats is, zoals de naam het al zegt, speciaal ontworpen voor kunstrijden. Door de slijping van het ijzer kun je gemakkelijk pirouettes en sprongen maken.