Schaatsbaan huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van een schaatsbaan is erg afhankelijk van maatwerk. Vraag de verhuurbedrijven naar de mogelijkheden.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Eindeloos plezier met een gehuurde schaatsbaan!

Organiseer je een winterfair, kerstmarkt of beurs met een winters thema en lijkt het je leuk om een schaatsbaan te huren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt een schaatsbaan trouwens ook huren voor het hele winterseizoen, bijvoorbeeld voor in de binnenstad. Misschien ben je lid van een winkeliersvereniging en willen jullie tijdens de koude koopavonden wat meer bezoekers trekken of zoek je als bedrijf een winterse promotieattractie. Alles is mogelijk. Heerlijk schaatsen of een fanatiek potje ijshockeyen, op een schaatsbaan kan het allemaal. Vergeet trouwens de romantische sfeerverlichting en kraampjes met glühwein en warme chocolademelk niet! De schaatsen zelf worden soms standaard meegeleverd, maar dit verschilt per verhuurbedrijf.

Een schaatsbaan huren: ijs of kunststof?

Tegenwoordig worden schaatsbanen van echt ijs gemaakt, maar ook van kunststof. Deze kunststof schaatsplaten glijden bijna net zo goed als echt ijs en vragen om minder inhoud. Bovendien kan er zowel in de winter als in de zomer op deze kunststofschaatsbaan geschaatst worden. Sommige verhuurders leveren een baan met vaste afmetingen, bij andere verhuurders kun je zelf de afmetingen bepalen. Let bij het huren van een schaatsbaan goed op de huurperiodes en de huurprijzen. Het kan namelijk zijn dat verhuurders de regel ‘hoe langer je huurt, hoe goedkoper de dag/weekprijs’ hanteren.

Verhuurinformatie van een schaatsbaan

Een schaatsbaan kan in principe op iedere ondergrond geplaatst worden en een aantal verhuurbedrijven bieden zelfs de mogelijkheid om de schaatsbaan om maat te maken. Doordat de zijkanten vaak zijn voorzien van opblaasbare luchtkussens, hoef je niet te vallen als remmen je even niet lukt. Wil je voorbereid zijn op alle weersomstandigheden? Dan kan het slim zijn om een tent te huren en zo een overdekte schaatsbaan te creëren. Een schaatsbaan is geschikt voor jong en oud en huur je minimaal voor een dag, maar soms ook voor een maand of langer. Huur je een schaatsbaan? Hou dan rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport en de op- en afbouw.

Tip: Is discoschaatsen iets voor jou? Huur dan een schaatsbaan met een discothema inclusief discolampen en rookmachine!