Beoordeling (3)


10

Ik heb voor het schilderwerk van de voor en achterkant van mijn huis een steiger moeten huren bij 123 verhuur. IK werd super vriendelijk geholpen en er werd met mij meegedacht. Op afspraak ook weer de steiger opgehaald. Subliem. Ik raad iedereen 123 verhuur aan. Jongens van 123 volgende klus sta ik weer bij jullie op de stoep. Super bedankt voor jullie materiaal en service. Dikke pluim. Lees meer


9,0

Buiten werktijd gebeld voor een paar kachels voor verwarming van de kalveren in de schuur. In zeer korte tijd was alles geregeld zonder enige extra kosten. Dit is pas service !


9,0

De service wordt hier met een hoofdletter S geschreven!

Informatie over 123 Machineverhuur
Bij 1.2.3. Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Professionals en particulieren kunnen bij ons terecht voor de complete huurvraag. Handgereedschappen, mobiele toiletten, generatoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwhekken en steigers: het is slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment.Wij hebben vestingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen en Zwolle. Daarmee zijn wij in staat om een landelijke dekking te bieden.Wij zien onszelf als een partner van elk project. Door met u en uw werkzaamheden mee te denken, zijn wij in staat om een passend advies voor de juiste machines en materieel te geven.Heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van 123 Machineverhuur

Details openingstijden

Voor actuele openingstijden bekijkt u de vestigingenpagina op onze website.

Bezorgkosten

Bereken uw bezorgkosten via onze website. (Ga naar Klantenservice>Transport)

Bezorginformatie

U wilt uw bestelling laten bezorgen? Dat kan. Van klein handgereedschap tot grote machines en materieel: wij leveren het op de door u gewenste locatie af. Wij beschikken over eigen transportmiddelen met vaste chauffeurs.