Vind jouw beste huurdeal

Happy Point Attractie Verhuur & Verkoop

Contact

  • Mathenessestraat 67a
  • 4834 EA Breda
  • 076 5415966

Beoordeling

9,3
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Happy Point Attractie Verhuur & Verkoop

10

Heel klantvriendelijk bedrijf.Happy point is bij ons erg goed bevallen.

8,0

Voor de tweede keer bij Happy-point en we zijn erg tevreden. Leuk assortiment en de bediening is heel klantvriendelijk.

10

Zeer goede ervaring met Happy point. Flexibiliteit is perfect en ze zijn zeer vriendelijk. De prijs is ook niet erg duur. Ik bel Happy point weer als ik weer iets wil huren.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Happy Point Attractie Verhuur & Verkoop

Happy-Point is gevestigd in de Mathenessestraat te Breda. Bij Happy-Point kun je terecht voor de perfecte aankleding van ieder feest, van klein verjaardagsfeest tot groot bedrijfsevenement. Het assortiment is bijzonder groot en de prijzen zijn zeer scherp. Denk bijvoorbeeld aan:Opblaasbare Abraham/Sarah, Springkussens, Partytenten, Geboorteborden, Funfood, Oud-Hollandse spelen, Attracties, Partyverhuur, Geboortefiguren, Skytubes, Popcorn & Suikerspin, Houten (Volks)spelen, Zeskampspelen, Feestartikelen en meer... Happy-Point maakt jouw feest compleet!

Details openingstijden

7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uurons kantoor is geopend :Ma t/m Vrij 9.00 17.30Za 9.00-12.30Zo 9.00-12.00Buiten de reguliere openingstijden werken wij ook nog in de avonduren op afspraak

Bezorgkosten

Wij rekenen € 20,- voorrijkosten en € 0,40 per gereden kmDe voorrijkosten berekenen wij maar 1x per adres (bij bezorgen en ophalen rekenen we dus slechts 1x voorrijkosten)

Bezorginformatie

Zie voor meer info wat betreft onze Algemene Voorwaarden op onze website.