INQAR HuurMij Amsterdam

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:30
  • Dinsdag 08:00 - 17:30
  • Woensdag 08:00 - 17:30
  • Donderdag 08:00 - 17:30
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 15:30
  • Zondag 09:00 - 11:30
  • Inleveren van uw huurauto kan 24 uur per dag.

Beoordeling (10)


10

Voor mijn verhuizing een bestelbus gehuurd. Ben zeer tevreden over de goede en snelle service. Een aanrader voor iedereen die een bestelbus/ auto wil huren!

Gehuurd:

Bestelbus

op 19-04-2020


10

Vanaf het ophalen vroeg in de ochtend zeer goed geholpen door een vriendelijke en positieve jongeman die mij te kennen gaf goed nieuws te hebben aangaande mijn reservering. De auto die ik in eerste instantie had gereserveerd was niet beschikbaar maar kreeg een upgrade van een Ford naar een Mercedes die de rit richting de Alpen een stuk ontspannerde maakte. Super service, volgende keer weer bij Nedcar! Lees meer

Gehuurd:

Hatchback

op 31-01-2020


10

Ik heb bij Nedcars twee auto's gehuurd voor familieleden die hier op vakantie waren. De prijzen zijn zeer schappelijk, maar het personeel maakt toch wel zeker het verschil. Het geduld (i.v.m. taalbarriere etc) dat Jeroen en met name Stijn heeft gehad is bewonderenswaardig. Dank jullie wel voor de goede service!!! Lees meer

Gehuurd:

MPV


10

Het was goed zakendoen met Stijn van Nedcars. Stipt, zakelijk en prettig in de omgang. De personenbusjes waren schoon, een autozitje werd snel bijgeplaatst en ophalen en wegbrengen werkt perfect. Kortom - ik kom terug bij Stijn als ik weer een auto wil huren in Amsterdam.


10

Kom al jaren bij Nedcars. Altijd schone auto's. Goede service en leuk bedrijf. Zou het zeker aanraden aan anderen.


10

Goed geholpen, uitstekende service en een fijne schone auto. voor herhaling vatbaar


10

Top! Voor mijn werk heb ik geregeld een extra lange laadruimte nodig (achtergrond schermen) en dat kan ik altijd zonder problemen reserveren. Ik blijf terugkomen.


10

I have rented with NEDCARS in several occasions (from moving house to vacation trips) and have always received amazing service! They have good cars, are extremely reliable and go the extra mile to ensure you have what you need. I would definitely recommend NEDCARS to anyone needing a rental and will sure approach them again when I need to rent a car! Lees meer


9,0

Afgelopen week een personenauto gehuurd. Vriendelijk en goed voorgelicht en bekeken wat voor ons het voordeligst was. Mooie nieuw auto meegekregen en super ermee gereden. ECHT EEN TOP BEDRIJF.We zullen er zeker terugkomen. Een echte aanrader.


9,0

Met een personenbus voor 9 personen een lang weekend weggeweest naar Zeeland met een groepje vrienden. Super luxe en nieuwe bus meegekregen. De prijs was de beste die ik kon vinden. Alles inbegrepen en lekker duidelijk en ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen.

Informatie over INQAR HuurMij Amsterdam

HuurMij Autoverhuur BV is al ruim 35 jaar het betrouwbare adres voor de verhuur van bestelwagens, verhuisbussen, personenbussen en personenauto's en koelwagens. Duidelijke prijsopgave vooraf en geen verrassingen achteraf. En ook al jaren de vriendelijkste service van Nederland!

Details openingstijden

Inleveren van uw huurauto kan 24 uur per dag.

Bezorgkosten

Ophalen en afleveren van zakelijke huurauto's is mogelijk. De kosten hiervan hangt af van uw locatie.

Bezorginformatie

Wilt u uw zakelijk gehuurde auto afgeleverd hebben op uw bedrijfsadres? Vraag naar de mogelijkheden!