Van 't Hart Autoverhuur

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 07:30 - 18:30
  • Dinsdag 07:30 - 18:30
  • Woensdag 07:30 - 18:30
  • Donderdag 07:30 - 18:30
  • Vrijdag 07:30 - 19:30
  • Zaterdag 08:00 - 19:30
  • Zondag 20:00 - 21:00
  • Gesloten op Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag.

Beoordeling (17)


9,0

Ja was super goed.. snel en vriendelijk ..ook telefonish was het ook prettig.. En afhandelen van de verhuur was duidelijk en snel..

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 20-10-2022


10

Gemakkelijk en snel alles geregeld. Ook verlenging van de huur was eenvoudig te regelen. Top

Gehuurd:

Bestelbus

op 26-07-2022


10

Mooie bus, uiterst vriendelijk en ter zake kundig personeel, vlotte afhandeling, kortom HART voor de zaak.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 17-06-2022


8,0

9 persoonsbus gehuurd.

Gehuurd:

Bestelbus

op 25-06-2022


9,0

Uitstekende offerte en snel. Flexibele instelling want we konden uiteindelijk niet op de gewenste dag verhuizen: al veertig jaar DE Busverhuurder in de Rijnmond.

Gehuurd:

Bestelbus

op 16-06-2022


9,0

Helaas door omstandigheden moeten annuleren, maar complimenten voor het bedrijf waar het gaat om service, vriendelijkheid en begrip. Een aanrader voor een ieder.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 30-10-2021


10

Begin 2020 voor wintersport met de vriendengroep een bus gehuurd via Van 't Hart Autoverhuur Rotterdam. Prima prijs voor een week en de service en communicatie was goed geregeld. Als we nog eens een busje huren met vrienden, komen we hier zeker terug. Bedankt mannen!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 03-02-2020


9,0

Fueladdicts huurt al tijden vervoer via van ''t Hart die in ons beeld service in een hoog vaandel hebben staan. De altijd flexibele en vriendelijke organisatie is een verademing voor ieder bedrijf. Hou deze koers van dit familiebedrijf vooral in stand.


10

Prima service, nette auto. klantvriendelijk inlever procedure.


10

Top, fijne bus!


8,0

Weinig tot niets op aan te merken.Telefonisch snel geregeld, bij ophalen snel weg kunnen. Flexibel in retourbrengtijd en plaats.Personeel vriendelijk.Bemerking: brandstofprijs zou wel aangepast kunnen worden aan een gemiddelde prijs. -/- 10 cent per lieterIEcomobiel BV kan op dit moment geen reden verzinnen om naar een collega verhuurder te gaan.Ps: de kerstpakketten mogen wel wat groterVriendelijke groet Lees meer


10

Vriendelijke service, mooie schone wagen mee gekregen. Weer makkelijk en snel in te leveren!


9,0

Had redelijk last-minute een busje nodig voor een verhuizing, dit was geen probleem. Personeel is behulpzaam en wat erg fijn is, is dat ik hem vrijdagavond al kon ophalen en alleen de zaterdag in kosten gebracht worden. Top


10

Ik kan niet bedenken waarom het geen 10 zou moeten zijn. Ik huur af en toe een busje voor zowel de zaak als privé en altijd prima naar tevredenheid. Goede service, duidelijke en onbureaucratische voorwaarden en altijd vriendelijk. Top!


9,0

ALS VASTE KLANT GEWOON TELFONISCH RESEVEREN, GEEN GEDOE,fantastisch!!! en die meiden helemaal zijn helemaal toppie! Vr,gr, de armste man van prinsenland.


9,0

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en ze denken altijd met mij mee om de best mogelijke service te verlenen. De auto wordt kosteloos afgetankt voor de deur en na sluitingstijd inleveren is geen probleem. Ook de avond ervoor ophalen doen ze niet moeilijk over! Lees meer


10

Heb hier al vaak een personenbus of verhuisbus gehuurd. De medewerkers bij van t Hart zijn altijd vriendelijk en leveren een goede service. De bussen zijn altijd in uitstekende staat en rijden als een zonnetje! Kom hier zeker terug!

Informatie over Van 't Hart Autoverhuur
Van ’t Hart autoverhuur staat al ruim 55 jaar bekend om zijn uitstekende service. Door de jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van het verhuren van 9-personenbussen, personenauto’s, bestelbussen en pick-ups. Wij verhuren aan zowel particulieren als bedrijven en hebben een wagenpark van ruim 450 voertuigen.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Van 't Hart Autoverhuur

Details openingstijden

Gesloten op Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag.

Bezorginformatie

Bestuurders dienen minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast heeft u een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg. De hoogte van de borg wordt bepaald door de geschatte huurkosten + het eigen risico en de waarde van een volle tank brandstof met een minimum van € 500,- voor 1 huurdag. Voertuigen kunnen kosteloos de avond voor de huur worden opgehaald.