Vind jouw beste huurdeal

Van 't Hart Autoverhuur

Contact

  • Kortekade 82-96
  • 3062 GW Rotterdam
  • 010-4520333

Beoordeling

9,4
12 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 18:30
  • Dinsdag 07:30 - 18:30
  • Woensdag 07:30 - 18:30
  • Donderdag 07:30 - 18:30
  • Vrijdag 07:30 - 19:30
  • Zaterdag 08:00 - 19:30
  • Zondag 20:30 - 21:30

Beoordelingen van Van 't Hart Autoverhuur

9,0

Helaas door omstandigheden moeten annuleren, maar complimenten voor het bedrijf waar het gaat om service, vriendelijkheid en begrip. Een aanrader voor een ieder.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 30-10-2021

10

Begin 2020 voor wintersport met de vriendengroep een bus gehuurd via Van 't Hart Autoverhuur Rotterdam. Prima prijs voor een week en de service en communicatie was goed geregeld. Als we nog eens een busje huren met vrienden, komen we hier zeker terug. Bedankt mannen!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 03-02-2020

9,0

Fueladdicts huurt al tijden vervoer via van ''t Hart die in ons beeld service in een hoog vaandel hebben staan. De altijd flexibele en vriendelijke organisatie is een verademing voor ieder bedrijf. Hou deze koers van dit familiebedrijf vooral in stand.

10

Prima service, nette auto. klantvriendelijk inlever procedure.

10

Top, fijne bus!

8,0

Weinig tot niets op aan te merken.Telefonisch snel geregeld, bij ophalen snel weg kunnen. Flexibel in retourbrengtijd en plaats.Personeel vriendelijk.Bemerking: brandstofprijs zou wel aangepast kunnen worden aan een gemiddelde prijs. -/- 10 cent per lieterIEcomobiel BV kan op dit moment geen reden verzinnen om naar een collega verhuurder te gaan.Ps: de kerstpakketten mogen wel wat groterVriendelijke groet

10

Vriendelijke service, mooie schone wagen mee gekregen. Weer makkelijk en snel in te leveren!

9,0

Had redelijk last-minute een busje nodig voor een verhuizing, dit was geen probleem. Personeel is behulpzaam en wat erg fijn is, is dat ik hem vrijdagavond al kon ophalen en alleen de zaterdag in kosten gebracht worden. Top

10

Ik kan niet bedenken waarom het geen 10 zou moeten zijn. Ik huur af en toe een busje voor zowel de zaak als privé en altijd prima naar tevredenheid. Goede service, duidelijke en onbureaucratische voorwaarden en altijd vriendelijk. Top!

9,0

ALS VASTE KLANT GEWOON TELFONISCH RESEVEREN, GEEN GEDOE,fantastisch!!! en die meiden helemaal zijn helemaal toppie! Vr,gr, de armste man van prinsenland.

9,0

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en ze denken altijd met mij mee om de best mogelijke service te verlenen. De auto wordt kosteloos afgetankt voor de deur en na sluitingstijd inleveren is geen probleem. Ook de avond ervoor ophalen doen ze niet moeilijk over!

10

Heb hier al vaak een personenbus of verhuisbus gehuurd. De medewerkers bij van t Hart zijn altijd vriendelijk en leveren een goede service. De bussen zijn altijd in uitstekende staat en rijden als een zonnetje! Kom hier zeker terug!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Van 't Hart Autoverhuur

Van ’t Hart autoverhuur staat al ruim 55 jaar bekend om zijn uitstekende service. Door de jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van het verhuren van 9-personenbussen, personenauto’s, bestelbussen en pick-ups. Wij verhuren aan zowel particulieren als bedrijven en hebben een wagenpark van ruim 450 voertuigen.

Details openingstijden

Gesloten op Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag.

Bezorginformatie

Bestuurders dienen minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast heeft u een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg. De hoogte van de borg wordt bepaald door de geschatte huurkosten + het eigen risico en de waarde van een volle tank brandstof met een minimum van € 500,- voor 1 huurdag. Voertuigen kunnen kosteloos de avond voor de huur worden opgehaald.