Sixt Rent A Car

Contact

Beoordeling (5)


9,0

Top service, vriendelijk personeel en altijd correct geholpen. Voor mij nooit meer een ander verhuurbedrijf. Heb ervaring met Rotterdam Hilton & Den Haag centraal.


1,0

Ik wilde een auto huren voor een maand, en had op internet bij Sixt een aanbieding gezien die pas vier dagen later geleverd kon worden. Daarom nam ik in eerste instantie voor vier dagen een Citroen C1. Toen bleek dat de goedkopere aanbieding al weg was (wat een verrassing!), heb ik gebeld om de boeking om te zetten in een huurperiode voor een maand met dezelfde auto. Enkele dagen later kreeg ik een rekening waarbij die ene dag apart in rekening was gebracht. Omdat de kosten voor een dag blijkbaar veel minder gunstig zijn dan voor een maand zijn de kosten voor die ene dag Citroen C1 uitermate hoog uitgevallen (112,50 EUR, waarvan 64,80 EUR alleen voor de auto). Ik heb hierover met Sixt gebeld, maar zij zeggen dat ze hier niets aan kunnen doen omdat er twee contracten zijn opgesteld. Ze vergeten even dat deze twee contracten door een Sixt medewerker zijn opgesteld. Blijkbaar moet je bij Sixt niet op klantgerichtheid en service rekenen! Lees meer


8,0

De auto die ik meekreeg was gloednieuw. Alles zat erop en eraan. Ik heb een week zeer comfortabel gereden zonder ook maar één probleem te hebben gehad.


9,0

Nu een paar keer in Utrecht een huurauto gehuurd bij Sixt en ik ben altijd supergoed geholpen. Alleen moest ik een keer erg lang wachten toen ik een auto kwam inleveren. De betreffende medewerker stond toen alleen. Dat is wel een punt van aandacht.


9,0

Ik word altijd vriendelijk geholpen door het personeel op Schiphol Airport. De auto’s zijn van hoge kwaliteit en de auto kan snel opgehaald worden. De prijs is ook prima voor de te huren auto’s.

Informatie over Sixt Rent A Car
Waar de meeste verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in het verhuren van auto’s en personenbusjes niet langer dan dertig jaar de markt sieren, is Sixt Autoverhuur al sinds 1912 toonaangevend op de verhuurdersmarkt. Dat is pas een oud verhuurbedrijf! Sixt Autoverhuur heeft in de loop der tijd zijn sporen verdient door het waarmaken van hun visie en doelen. Sixt Autoverhuur heeft met name een superior service en uitstekende huurvoorwaarden hoog in het vaandel staan. Ook de huurauto’s van Sixt Autoverhuur zullen altijd aan de hoogste verwachtingen voldoen. Je kunt bij Sixt Autoverhuur online reserveren wat erg handig is, maar ook nog eens voordelig: de online prijzen zijn scherper dan offline. Sixt Autoverhuur richt zich op een brede doelgroep. Door middel van het regelmatig aanbieden van speciale acties op de website worden zakelijke huurders, studenten en andere particulieren aangesproken. Het wagenpark van Sixt is erg groot. Het is mogelijk om bij de ene verhuurlocatie een auto te huren en deze in te leveren bij een andere locatie. Wist je dat bij Sixt Autoverhuur de mogelijkheid ‘Meet & Greet’ bestaat? Dit houdt in dat je in sommige gevallen op een door jou gewenste locatie een medewerker van Sixt Autoverhuur kunt ontmoeten met een huurauto voor jou. Zo hoef je niet naar een verhuurlocatie, maar komt deze naar jou toe. Bij Sixt Autoverhuur kun je niet alleen terecht voor het huren van personenwagens, verhuiswagens en busjes in Nederland, maar ook in het buitenland is Sixt te vinden. Je kunt ook met de meeste verhuurwagens naar het buitenland, bijvoorbeeld om ermee op vakantie te gaan. Niet met alle (verhuis)wagens is dit mogelijk. Je kunt bij Sixt Autoverhuur personenwagens huren van de merken BMW, Audi, Mercedes en nog veel meer, maar als je een cabrio of een verhuiswagen wilt huren, is dat ook mogelijk.
Details openingstijden

Per locatie afhankelijk.