Solexverhuur Reigershof

Contactgegevens

Bremswegje 7C
4751 RW Oud Gastel

Telefoonnummer :0165 511 356

Bekijk website

Informatie over Solexverhuur Reigershof

U hoeft niet verder te zoeken want U bent nu op de juiste plek aangekomen. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van solex rijden. Met name in de zomermaanden is dit een fantastische ervaring voor iedereen. Vele (grote) bedrijven, vrijgezellen- en familiefeesten zijn U al voorgegaan en hebben dit als zéér positief ervaren. Al vanaf 2 personen bent U bij ons op het juiste adres voor een gezellige middag solex rijden, eventueel in combinatie met diverse activiteiten met eventueel een, tot op de puntjes verzorgde culinaire afsluiting toe. Wij garanderen 100% kwaliteit en service aan U voor een onbezorgde middag uit voor familie, gezin, vrienden of bedrijf.
Op deze website vindt u alle informatie wat betreft het solex rijden en de combinaties hiervan. Indien U geïnteresseerd bent kunt U direct het reserveringsformulier invullen, dan nemen zo spoedig mogelijk contact met U op. U kunt alvast het filmpje hieronder, of de fotopagina bekijken om een betere indruk te krijgen.


Wij kijken er graag naar uit U van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,


Solexverhuur Reigershof

Bezorgkosten


Wij bezorgen voor € 10,00 extra de solexen ook aan huis binnen West-Brabant en Zeeland. Overige regio`s op aanvraag. Dit is inclusief brandstof en pechservice


Beoordelingen over Solexverhuur Reigershof


  • “ mooie nette solexen die het geweldig doen..bedankt voor de leuke rit ”

    • 07-02-2017
    • roosendaal
    • 10

    mooie nette solexen die het geweldig doen..bedankt voor de leuke rit

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen

te huur bij Solexverhuur Reigershof