Accuraat Verhuur

Contact

Beoordeling

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over Accuraat Verhuur!

Informatie over Accuraat Verhuur

Accuraat Verhuur is al meer dan 30 jaar uw verhuur partner voor alle aankleding en benodigdheden voor feesten, partijen, festivals, evenementen en congressen. Vanuit ons magazijn in Aalsmeer nabij Amsterdam en Schiphol leveren wij stoelen, tafels, podiums, maar ook bijvoorbeeld servies en horeca-apparatuur. Wij hebben het transport volledig in eigen beheer en ons wagenpark zorgt ervoor dat wij de levering tijdig bij u kunnen leveren. Of u nu een cateringbedrijf of evenementenbureau heeft, locatiebeheerder bent of als particulier thuis een feestje organiseert, wij zorgen ervoor dat u tijdig uw materialen in huis heeft. Kortom , Accuraat Verhuur biedt alles om uw evenement te laten slagen!

Bezorgkosten

De bezorgkosten kunnen gemakkelijk via onze website berekend worden. Ons magazijn is gevestigd in Aalsmeer. Vanuit hier leveren wij spullen door heel Nederland. Binnen de randstad kunnen wij leveren tegen een zeer scherpe prijs. Buiten de randstad komen wij minder vaak waardoor de prijzen oplopen. Wanneer u vragen heeft over de transportkosten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Bezorginformatie

Wij bezorgen door heel Nederland. We bezitten over een eigen wagenpark waardoor we alle mogelijkheden zelf in de hand hebben. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om in het buitenland te leveren! Zo zitten wij regelmatig in Duitsland en Belgiƫ, maar gaan wij ook wel eens verder de grenzen over!