Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Springkussen Plein Houten

Contact

  • Lichtschip 43
  • 3991CP Houten
  • 06 51525861

Beoordeling

9,4
14 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Springkussen Plein Houten

10

Zeer tevreden over de service. Wij hadden voor de buurtrommelmarkt een springkussen gehuurd, maar de weersomstandigheden waren zeer slecht. Wij werden die ochtend benaderd door de eigenaar met het advies het springkussen niet te gebruiken. Wij hebben hun advies opgevolgd en de volgende werkdag was het volledige bedrag al terugbetaald. Daarnaast ben ik ook over het contact vooraf zeer tevreden en eigenaar denkt actief mee over wensen.

9,0

Snel en makkelijk geregeld en geen kind aan de kinderen gehad tijdens onze jaarlijkse BBQ!

9,0

Alles was duidelijk geregeld en het apparatuur deed het perfect waardoor we een geweldige dag konden beleven.

9,0

mooi springkussen, de kinderen hebben genoten!

10

Leuk speelgoed, zo'n springkussen en dan vooral de Jump & Slide Seaworld. Alle kinderen genoten de hele dag van het klimmen, glijden en stuiteren maar ook enkele volwassenen hebben lekker meegedaan met bouncen. Het kussen staat heel snel (2 man) en ook het opruimen (3 man) viel mee. SpringkussenPlein bedankt!

10

We hadden het voetbalspringkussen gehuurd. Mooi springkussen! Kids hadden er veel plezier van.

10

Vriendelijke medewerkers, vlot schakelen, flexibel in openingstijden en duidelijkheid vooraf . Prettige leverancier!

9,0

Allemaal heel makkelijk geregeld. Afspraken netjes nagekomen. Op tijd gebracht en ook weer gehaald. Heel fijn als je je geen zorgen hoeft te maken. Je hebt al genoeg aan je hoofd bij het organiseren van een buurtfeest.

9,0

Wij doen graag zaken met Springkussen plein Houten. Groot assortiment, Remco denk mee en is prettig in de omgang, ook de ruime ophaal en terugbreng tijden vinden wij erg fijn! Mvg, www.Thuis-feest.nl

9,0

Het feeste van onze zoon was weer een succes. We komen nu al voor de derde keer bij jullie om een springkussen te huren, en zijn nog steeds erg tevreden, ook met de goede service. Tot volgend jaar!

9,0

Heel blij met Springkussen Plein Houten, vriendelijk en klantgericht. Ze doen wat ze beloven.

9,0

Van de week voor de tweede maal spullen gehuurd voor een feest en beide keren goed bevallen. Uitgebreid assortiment, alle spullen zien er tip top uit en de mensen zijn erg klantvriendelijk !

10

Telefonisch contact gehad ivm de buitenspeeldag van 11 Juni. Vriendelijk geholpen en we gaan ervan uit dat alles prima in orde komt die dag! Bedankt Alvast

9,0

Goede service, al verschillende keren een springkussen gehaald en goed geregeld allemaal!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Springkussen Plein Houten

Uitgebreide collectie springkussens, stormbanen, attracties, (oud Hollandse) spellen, suikerspinmachine, popcorn, kramen etc. etc. Wij verhuren nette, schone spullen tegen een eerlijke prijs. Afspraak is afspraak. Bezorgen van spullen op het door u gewenste tijdstip, ook in het weekend en 's avonds. Eenvoudig bereikbaar vanaf de A27 afslag Houten.

Details openingstijden

Alleen op afspraak kunnen artikelen opgehaald worden. Dit kan in principe 7 dagen in de week van 8:00 - 21:00

Bezorginformatie

Alle bezorg- en ophaaltijden in overleg. Later op de avond en weekend zijn uiteraard geen enkel probleem.