HuurDeTent.nl

Contact

Beoordeling

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over HuurDeTent.nl!

Informatie over HuurDeTent.nl
HuurDeTenT.nl is een verhuur bedrijf in omgeving Alkmaar dat Partytenten in diverse maten verhuurt van 3×3 t/m 6×12 meter Partytenten. Deze Partytenten kunnen gekoppeld/geschakeld worden zodat er voor ieder feest een passende oplossing is. Bijna alle Partytenten zijn gemaakt van zwaar pvc materiaal ca. 480gr/m2. Naast Partytenten verhuurt HuurDeTenT.nl Partytenten & Springkussens en veel meer...en is de goedkoopste in regio! Er kunnen eventueel ook feest accessoires gehuurd worden, u kunt hierbij denken aan sta-tafels, stapelstoelen, klapstoelen, feestverlichting, bierbanken en biertaps. Maar ook is er glaswerk, servies, tafellinnen en ander horeca apparatuur.Ons streven is om u een totaal aanbod te geven zodat u bij één leverancier alles kan regel voor uw feest. De Partytenten die wij verhuren kunnen het gehele jaar toegepast worden. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar.Wij leveren de Partytenten met accessoires van Amsterdam tot Den Helder. Bijna alle Partytenten worden samen met de huurder opgebouwd en afgebroken, zo is de prijs en kwaliteit goed op elkaar afgestemd.Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.
Details openingstijden

Heeft u vragen of meer informatie nodig dan kunt u het beste even bellen naar bovenstaande telefoonnummers of een e-mail sturen die wij dan kunnen beantwoorden of wij bellen u terug.

Bezorgkosten

Bezorgkosten € 25,- binnen de afgelegde weg van 10 km. buiten de 10 km wordt er € 1,90 per km gerekend boven op de € 25,-bijv.b. leveren en weer ophalen in SchagenAlkmaar - Schagen is 19 km dan komt er 9 x € 1,90 = € 17,10 op de € 25,- (incl. btw)

Bekijk ook andere aanbieders voor