K-Rental

Contact

Beoordeling (4)


9,0

Goede service, op tijd geleverd en gehaald- netjes op - en afgebouwd - goede communicatie en uitstekende prijs.

Gehuurd:

Rolsteiger

op 11-06-2021


10

Steiger geleverd op afgesproken tijd. Prima af te stemmen.Duidelijke uitleg, makkelijk op te bouwen. Opgehaald op afgesproken tijdstip. Ik zou hier zeker weer rol steiger huren.


10

Keurig op afgesproken tijd bezorgt, opgebouwd Steiger was degelijk, veilig en stabiel. Na uitvoering van de werkzaamheden volgens afspraak opgehaald. Prima prijs, de rest van de borg werd direct terugbetaald. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


9,0

Afgelopen week op de steiger van K-Rental onze voorgevel opnieuw geschilderd. De steiger is zeer licht en stabiel en perfect zelf op te zetten. Alleen de bijgeleverde wielen wilden niet echt meewerken met het verrijden, anders een mooie tien. Ga hier zeker weer huren en kan deze iedereen aanraden. Ruud bedankt voor de service.

Informatie over K-Rental
De beste rolsteigers huren tegen de laagste prijs? Goedkoper kunt u uw rolsteiger niet huren. Wij hanteren de laagste verhuurprijzen en ook de goedkoopste bezorgtarieven. Tevens leveren wij de beste rolsteiger, welke voor u als particulier of vakman ook nog eens simpel op te bouwen zijn. K-Rental is hét adres voor steigerverhuur. Het huren van veilige en betrouwbare steigers,.
Bezorgkosten

Bezorgkosten vanaf € 25,- per rit. Wij leveren onze steigers in Zuid-Holland, Utrecht, Noord Brabant, Gelderland en Limburg.

Bekijk ook andere aanbieders voor