Comfort Touring

Contact

Beoordeling (7)


10

Zeer flexibel en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


10

Verschillende keren reizen laten verzorgen door Comfort touring. Of het nu met ons koor naar Parijs of Londen is (incl. de schitterende tuinen en andere bezienswaardigheden in Kent) of een familie uitje naar Amsterdam met een kleinere VIP coach, Het wordt gewoon perfect geregeld. Houdt rekening met specifieke wensen en is dus flexibel, ook niet onbelangrijk!


9,0

Zeer snelle service, heel direct mailcontact, gewoon uitstekend geregeld en een goede prijs!


9,0

Onze school bespreekt al jaren de bussen bij Comfort Touring. Qua prijs komt dit bedrijf er altijd voor ons als beste eruit. Bovendien, niet onbelangrijk, zijn de contacten met dit bedrijf altijd uitstekend. De bussen zijn altijd op tijd en er is altijd genoeg plek voor iedereen. Wij zijn dik tevreden.


9,0

Vakmanschap en prima service en zeer goede klantgericht.


10

uitstekende service, goeie chauffeurs


10

Voor de zesde (en laatste) maal heeft Comfort Touring evenals de vorige keren voor onze groepsreis de transfer Oud-Beijerland-Schiphol v.v. tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Informatie over Comfort Touring
Bij Comfort Touring bent u aan het juiste adres voor touringcarverhuur in de Hoeksche Waard en de Randstad (o.a. Rotterdam en Amsterdam). Wij hebben jarenlange ervaring en we werken samen met gerenommeerde touringcarbedrijven. Dit betekent dat ons aanbod breed is. Voor iedere groep hebben wij een passende oplossing.Bij Comfort Touring staat comfort hoog in het vaandel, uiteraard denken wij hierbij aan een goede service, kwaliteit en de nodige flexibiliteit. Of het nu gaat om een schoolreisje, dagtocht, bedrijfsuitje, transfer of reis, wij zorgen voor het juiste vervoer.Ook met het organiseren van complete uitstapjes hebben wij veel ervaring. Als u de organisatie uit handen geeft, zorgen wij voor een onvergetelijk dagje weg met uw bedrijf, vereniging, familie, school of vriendengroep. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van bedrijven die aangesloten zijn bij het Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Bekijk ook andere aanbieders voor