PinDirect

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 21:30
  • Dinsdag 08:00 - 21:30
  • Woensdag 08:00 - 21:30
  • Donderdag 08:00 - 21:30
  • Vrijdag 08:00 - 21:30
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00
  • De openingstijden betreft de tijden voor support van uw pinautomaat. Telefonisch bestellen kan alleen op kantoortijden. Bestellen kan ook altijd online gedaan worden!

Beoordeling (1)


10

Echt top service! Alles in een keer kunnen regelen. Top!

Informatie over PinDirect
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor Pin- en Creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort. Dankzij de vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener, is PinDirect by Cyber & Mason bevoegd om u te voorzien van betrouwbare betaalinstrumenten en uw transacties veilig en snel voor u te verwerken. Met deze combinatie bieden wij u optimale keuzevrijheid én een complete service. Waarom u voor PinDirect kiest: 1. Onafhankelijke Pinautomatenleverancier. 2. Snelste Leverancier - binnen 24 uur starten. 3. Persoonlijke en snelle service – incl. 24uurs omruilservice. 4. Aansluiting op alle internetleveranciers – zowel particulier, zakelijk als gecertificeerd. 5. Eigen transactieverwerking met all-in pintarief. 6. Koppeling met alle Nederlandse banken – bankonafhankelijk. 7. Specialist in het midden- en kleinbedrijf. 8. Maakt pinnen eenvoudig. PinDirect is uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt: PinDirect. Andere overeenkomsten met een bank, provider of andere leveranciers, zijn met de PinDirect PinPakketten voorgoed verleden tijd.
Details openingstijden

De openingstijden betreft de tijden voor support van uw pinautomaat. Telefonisch bestellen kan alleen binnen kantoortijden.

Bezorgkosten

De pinautomaat wordt veilig geleverd door koeriersdienst Dynalogic. De pinautomaat is hierdoor verzekerd tijdens het bezorgen. De kosten voor verzenden en ophalen zijn eenmalig €9,95

Bezorginformatie

Dertig minuten voor aankomst krijgt u een SMS bericht of een e-mail waarin vermeld staat dat de koerier er aan komt.

Bekijk ook andere aanbieders voor