Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Pinautomaat huren

De uitvoering en de functies van een pinautomaat kunnen verschillen. Let ook op de service die een verhuurder levert.

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

 • Alles onder 1 dak betaalbaar en professioneel
  Joure
 • Binnen 24 uur starten met pinnen? Bestel direct!
  Landelijke levering v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Marktleider korte termijnverhuur van pinautomaten
  Landelijke levering v.a. 18,-
  v.a. 18,-
 • Zwijndrecht v.a. 13,-
  v.a. 13,-
 • Doetinchem
 • Ermelo v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Culemborg v.a. 24,-
  v.a. 24,-

Huuralternatieven

Verhuur van mobiele en vaste pinautomaten

Tegenwoordig is het vaak gangbaarder om te pinnen dan om met contant geld af te rekenen. Al helemaal als er grotere bedragen worden afgerekend is het fijn om dit met een pinautomaat af te handelen. Er zijn genoeg verhuurbedrijven waarbij je een pinautomaat kunt huren. Je hoeft meestal geen abonnement te hebben en als je een mobiele pinautomaat huurt, hoef je ook geen ADSL-verbinding of telefoonnummer te hebben voor de pinautomaat.  

Goed om te weten als je een pinapparaat gaat huren

Als je een vaste pinautomaat wilt huren, dan huur je twee apparaatjes: het gedeelte waar de gast het pasje insteekt en de pincode invoert, en het gedeelte waarin u het bedrag intypt en waar het bonnetje uitkomt. Erg handig voor vaste kassa’s op evenementterreinen is dus het huren van een vaste pinautomaat. Hier heb je in de meeste gevallen een ADSL-verbinding voor nodig waar de pinautomaat die je huurt op aangesloten is. Een pinautomaat werkt namelijk via internet/telefonie.

Voor een beurs, pop-upwinkel of op een evenement worden met name mobiele pinautomaten verhuurt. Erg handig, er is meestal geen telefoonnummer of internet voor nodig, er is in dit geval namelijk een geïntegreerde accu en verbinding. Ben je van plan heel veel transacties te verrichten? Let dan op: afhankelijk van de batterijduur kan een mobiele pinautomaat slechts een aantal (soms 70, soms 200, hangt af van het apparaat per verhuurder) transacties aan voordat hij moet opgeladen worden. Waar gaat het geld heen dat de gast pint op een mobiel pinapparaat? In de meeste gevallen wordt het bedrag overgemaakt naar een rekening die in het beheer is van het verhuurbedrijf, waarna het bedrag (in zijn geheel) op jouw rekening of die van jouw bedrijf wordt gestort.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!