Pinautomaat huren

2 aanbieders gevonden. De uitvoering en de functies van een pinautomaat kunnen verschillen. Let ook op de service die een verhuurder levert.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van mobiele en vaste pinautomaten

Pinnen? Ja graag! Een pinautomaat is de manier om je klant of gast te voorzien van een optimaal betaalgemak. Tegenwoordig is het vaak gangbaarder om te pinnen dan om met contant geld af te rekenen. Al helemaal als er grotere bedragen worden afgerekend is het fijn om dit met een pinautomaat af te handelen. Door klanten te laten pinnen is er minder geld in omloop op het evenement, dit zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast worden fouten met wisselgeld voorkomen. Een pinautomaat huren is tegenwoordig heel goedkoop, makkelijk en handig.

Er zijn twee verschillende soorten betaalautomaten. Zo heb je de mobiele pinautomaten en de vaste pinautomaten. Een mobiele draadloze pinautomaat huren is ideaal voor ondernemers die veel onderweg zijn en hun klanten graag ter plekke laten betalen. Met de mobiele pinautomaat kun je draadloos pinnen. Maar ook voor ondernemers die geen elektriciteitsaansluiting in de buurt hebben. Zo wordt de draadloze pinautomaat veel gebruikt bij grote sale evenementen en markten. De vaste balie pinautomaat is vaak verbonden met een computer. De vaste betaalautomaat wordt vaak gebruikt bij festivals en evenementen.

Goed om te weten als je een pinapparaat gaat huren

Er zijn genoeg verhuurbedrijven waarbij je een pinautomaat kunt huren voor bijvoorbeeld een evenement. Je hoeft meestal geen abonnement te hebben en als je een mobiele pinautomaat huurt, hoef je ook geen ADSL-verbinding of telefoonnummer te hebben voor de pinautomaat. Als je een vaste pinautomaat wilt huren, dan huur je twee apparaatjes: het gedeelte waar de gast het pasje in steekt en de pincode invoert, en het gedeelte waarin u het bedrag intypt en waar het bonnetje uitkomt. Erg handig voor vaste kassa’s op evenemententerreinen. Hier heb je in de meeste gevallen een ADSL-verbinding voor nodig waar de pinautomaat die je huurt op aangesloten is. Een betaalautomaat werkt namelijk via internet/telefonie.

Voor een beurs, pop-up winkel of op een evenement worden met name mobiele pinautomaten verhuurt. Erg handig, er is meestal geen telefoonnummer of internet voor nodig, er is in dit geval namelijk een geïntegreerde accu en verbinding. Ben je van plan heel veel transacties te verrichten? Let dan op: afhankelijk van de batterijduur kan een mobiele pinautomaat slechts een aantal (soms 70, soms 200, hangt af van het apparaat per verhuurder) transacties aan voordat hij weer opgeladen moet worden. Waar gaat het geld heen dat de gast pint op een mobiel pinapparaat? In de meeste gevallen wordt het bedrag overgemaakt naar een rekening die in het beheer is van het verhuurbedrijf, waarna het bedrag (in zijn geheel) op jouw rekening of die van jouw bedrijf wordt gestort.

Je kunt al een pinapparaat huren vanaf 1 dag. Vergelijk in één opslag alle pinautomaat verhuurders bij jou in de buurt.

Gerelateerde categorieën