Vind jouw beste huurdeal

Evenetent Partyverhuur

Contact

  • Schokkerweg 2
  • 8042 PC Zwolle
  • 0384440444

Beoordeling

9,4
22 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:00
  • Zondag 10:00 - 13:00

Beoordelingen van Evenetent Partyverhuur

9,0

Prima service en afspraken keurig nagekomen!

9,0

Al verschillende keren gebruik gemaakt van de diensten van Evenetent. Niets dan lof! Mooie materialen, denken met je mee! Top!

9,0

Fijne samenwerking, goed meedenken, voor een top eindresultaat. Prima dus, zeker aan te bevelen!

10

Uitstekend geholpen, mooie spullen. Bij het volgende feestje komen we zeker terug!

7,0

Prima levering. Heldere communicatie. Goede service.

10

wij hebben regelmatig wat gehuurd bij dit bedrijf en we zijn er zeer over te spreken. de service is uitstekend.

9,0

Wij hebben een zeer prettige samenwerking met Evenetent, of het nu gaat om aanvulling in ons partycentrum zoals verlichte statafels, barkrukken etc. of verhuur van tent met alle bijbehoren voor catering, ze denken graag mee ! En daarbij vlotte levering en plaatsing. Top !

9,0

Ik ben zeer te spreken over Evenetent: snelle reactie, snelle levering en een prima service. De heren van Evenetent denken ook goed mee als ik een vraag heb. Dus top!313

8,0

Wij hebben de samenwerking met Evenetent als zeer prettig ervaren. Ze denken goed met je mee en leveren alles netjes op tijd. De materialen zijn goed onderhouden en hebben een professionele uitstraling.

10

Goede service en een prachtig en feestelijk resultaat!

9,0

Wij hebben nu 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van Evenetent i.v.m. onze kerstborrel voor relaties. Mooie tent met inrichting. Aan alle wensen wordt voldaan. Zeer tevreden!

10

Dankzij Evenetent hebben wij een schitterend en succesvol feest beleefd, mede door de mooie inrichting. De heren weten van aanpakken en de communicatie verliep vlot, er wordt geluisterend naar de klant. Aan deze heren kun je gerust de organisatie van een feest overlaten. Echt een aanrader!

9,0

Toen wij (mijn zusje en ik) voor mijn ouders hun 25 jarige huwelijk, een surprise party wilden organiseren, hebben wij Evenetent ingeschakeld. De Tent was nog mooier dan wij hadden durven hopen. Goede kwaliteit, super mooie en moderne inrichting en precies groot genoeg voor het geschatte aantal mensen. Echt aan alles hebben ze gedacht. Daarbij waren de mannen super aardig en dachten heel graag met ons mee. Zonder Evenetent was het feest half niet zo leuk geweest. Bedankt voor alles

10

Frank en Gerrit, Onze bijeenkomst was geweldig mede dankzij jullie mooie tent en dito inrichting. We kregen alleen maar lovende reacties over de mooie sfeer. Ook de voorbereiding met jullie verliep prettig en soepel. De catering was ook top, de heren van Stern leverde goede service en de hapjes waren heel goed, onze gasten bleven lang hangen.

10

Enkele maanden geleden zijn wij getrouwd. Dit hebben wij compleet uit handen gegeven aan Evenetent. Hierover niets anders dan lof!!! Eén contactpersoon die alles voor ons regelde van speciale Dometent tot toiletvoorziening, van super mooie inrichting tot erg goede cateraar, de decoratie maakte het helemaal af. Dit was dankzij de mensen van Evenetent echt onze mooiste dag van ons leven! Elk bruidspaar van harte aan te raden

Schrijf een beoordeling

Details openingstijden

Graag even bellen indien u wilt langskomen. Wij zijn niet altijd aanwezig.

Bezorgkosten

Bezorgkosten zijn 0,90 per gereden kilometer minimaal 15,00 euro en wordt berekend op nacalculatie.