Gromax Verhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:30
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (1)


10

Praktisch nieuwe aanhanger, verlichting perfect en de service was geweldig, wat een sympathieke medewerker had ik getroffen. Door een westerstorm vond ik het niet verantwoord om de aanhanger terug te brengen en ik belde om raad met vestiging. Het was geen enkel punt, “ breng hem maar terug als de storm gaat liggen!” Top service!

Gehuurd:

Open aanhanger

op 29-01-2022

Dank je wel Jan voor het bij ons huren en daarna ervaren hoe Gromax werkt. We bedanken bij deze dan ook onze medewerkers voor hun inzet........

Informatie over Gromax Verhuur
Gromax Verhuur is voor zowel de zakelijke als particuliere markt dé partner voor het inhuren van machines voor o.a. de bouw, industrie, weg en waterbouw, hoveniers, grondverzet, schoonmaakbedrijven, sloopbedrijven en evenementen.. Het personeel is intern opgeleid en beschikt over een brede technische kennis en oplossend vermogen. Wij vragen na het aannemen van een opdracht door waar anderen stoppen, om eventuele problemen te kunnen voorkomen. Met acht vestigingen in het Groene Hart zijn wij bereikbaar binnen een breed gebied en door eigen transportmiddelen kunnen wij leveren waar u maar wilt. Mede door een eigen werkplaats en serviceteam is Gromax Verhuur in staat om snelle oplossingen te bieden voor stilstaand materieel en wordt het eigen materieel door onszelf onderhouden wat de flexibiliteit ten goede komt. Kortom, ervaar de service en kwaliteit die Gromax Verhuur te bieden heeft en merk het gemak en plezier waarmee de medewerkers voor u klaar staan.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Gromax Verhuur

Bezorgkosten

Het is mogelijk ons materieel bij u op locatie te bezorgen. De tarieven hiervoor vindt u op onze website bij het desbetreffende product.