kmvrijhuren.nl

Contact

Beoordeling (14)


2,0

Beste mensen, huur hier simpelweg gewoon helemaal niks! Betalen borg of niet terug of te laat terug en dit na herhaaldelijk vaak vragen. Elke keer smoesjes en redenen om maar proberen de boel te rekken om maar geen geld terug te storten en dat over de rug van vele mensen. Normaal schrijf ik geen review maar nu wel omdat je hier simpel weg wordt belazerd en ze lang proberen je geld niet terug te hoeven storten totdat je "moeilijk" gaat doen en hoogstpersoonlijk langs komt in Zoetermeer.... Wees verstandig en ga naar een ander bedrijf.Betaal wat meer zonder dit soort praktijken. Nogmaals wil zeker niet mensen bang maken of bedrijven beschadigen maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 en huur hier gewoon niet!!!

Gehuurd:

Bestelbus


8,0

Onlangs een bus gehuurd bij kmvrijhuren. In het begin een beetje oppassend aangezien de reviews wat ik had gelezen over het bedrijf. Een goede kennis van mij huurt altijd bij kmvrijhuren dus ik dacht laat mij het proberen. Locatie was makkelijk te vinden. Nadat ik de bus gehuurd had vroeg ik aan de balimedewerker of mijn borg optijd gestort zou worden en hij vertelde mij van wel. Ik heb mijn borg de vijfde werkdag terug ontvangen.

Gehuurd:

Bestelauto

op 02-02-2021


1,0

Op 16-12-2020 heb ik een bus gehuurd en ook weer netjes vol getankt ( bon, bankafschrift en filmpje heb ik als bewijs ) en ruim op tijd teruggebracht. Na ruim 2 MAANDEN en 6 telefoontjes later ben ik vandaag persoonlijk langs geweest voor mijn borg. De werknemer achter de balie was daar niet blij mee. Het was net als of ik zijn geld uit zijn spaarvarkentje kwam opeisen. En enig aandringen van mijn en enkele smoesje later van desbetreffende werknemer werd MIJN BORG gelijk op mijn rekening over gemaakt. Ik heb het gelijk gecontroleerd en op 7 euro na was het overgemaakt. Heb wel ff gevraagd waarom ik 7 euro te weinig heb gekregen. De medewerker gaf te kennen dat het voertuig niet helemaal vol getankt was. De medewerker kwam zelfs met een zelf in elkaar gezet papiertje als bewijs. Hier heb ik natuurlijk wat van gezegd en aangegeven dat ik wel echte bewijs heb van een volle tank. Hierop werd ik bedreigd door de medewerker dat hij mijn adres wist en ff langs zou komen. Dit was gewoon een TRIESTE GÊNANTE vertoning van de medewerker. Wel een uit de mond grote woorden hebben maar kleine bedragen stelen.

Gehuurd:

Bestelbus

op 16-12-2020


1,0

Bij vertrek merkten we dat een koplamp het niet deed Dus half uur gewacht tot dit vervangen werdt Eenmaal onderweg kreeg ik allerlei meldingen in het dashboard met defecten zoals bandenspanning en motorolie. Eenmaal terug ben ik heel onbeschoft geholpen en na een maand heb ik nog steeds geen borg ontvangen. Telefonisch werd er uiteindelijk gemeld dat er schade zou zijn en dat ik de helft van mn borg zou krijgen. Nog niks van gezien...

Gehuurd:

Bestelbus

op 07-12-2020


1,0

Over het huren was ik tevreden. Ik ben nu bezig mijn borg terug te krijgen. Dat vordert niet. Ik wacht al bijna 3 weken. Dit is de laatste keer dat ik hier een busje huur.

Gehuurd:

Bestelbus

op 11-12-2020


1,0

Nooit meer huren ! Laat borg terug , brengen kosten in rekening van monteur die auto moest starten doordat accu leeg was na 30 min knipperlichten aan . Arrogante klachten afdeling! Kosten van opstarten 2 keer zo hoog als huren van bestelauto !!!! Nooit meer huren aub !

Gehuurd:

Bestelauto

op 28-11-2020


1,0

Bus gehuurd voor 1 dag. Verlichting werkte niet, enorm veel schade aan de bus. Spiegel was kapot waardoor je slecht kon zien wie er naast je reed. Tot op heden mijn borg nog niet terug met als excuus dat ze hiermee achter lopen. Ik zal nooit meer huren bij dit bedrijf! Wat een ellende.. nu maar hopen dat ik alsnog mijn borg terug krijg.

Gehuurd:

Bakwagen met laadklep

op 18-08-2020


1,0

Wat een slechte service. Binnen 7 werkdagen zou de borg van maar liefst €350,- terug gestort worden. Nu meer dan 2 weken verder en nog geen cent gezien. Meerdere malen aan de telefoon gezeten met “klantenservice” maar van service valt er hier niet te spreken. Van het kastje naar de muur gestuurd. Elke keer is het morgen staat het echt op uw rekening. Nu is het of deze week of volgende week!! Belachelijk. Nooit meer huren bij dit bedrijf!!!

Gehuurd:

Bestelbus

op 04-08-2020


1,0

8april jl. een bus gehuurd en nog niet de borg terug. Schandalig!!!!!!!

Gehuurd:

Bestelauto

op 08-04-2020


1,0

4 weken geleden een busje gehuurd met een borg van €350. Alles verliep prima, bij het inleveren van de bus zou ik binnen 5 a 6 werkdagen de borg terug gestort krijgen. Ben 4 weken aan het lijntje gehouden, van het verhaal dat ze ‘problemen hebben’ tot het verhaal dat ze nu een spoedbetaling zouden uitvoeren, uiteraard werd er niets betaald. Vandaag ben ik er heen gegaan en heb minstens 5 keer vandaag gebeld, en eindelijk heb ik mijn borg terug. Het treurige is, ze hebben 346,99 overgemaakt, mijn borg was €350. KMvrijhuren waar zijn jullie mee bezig? Het is mijn geld, hoe kom je erop dat niet terug te geven. Nooit meer bij jullie! Heel jammer dat dit 4 weken moest duren en er gewoon gelogen word om van de klant af te komen, treurig!

Gehuurd:

Bestelbus

op 21-03-2020


1,0

Ten tijde dat ik een bus ging huren stond er voor mij een boze klant die zijn borg terug eiste. Dit gaf mij al wat kriebels, maar ik besloot toch te huren. De afhandeling ging verre van perfect maar dat daar gelaten. De borg die uiteraard flink was zou binnen 7 werkdagen teruggestort worden, dit vond ik al lang, maar ik had het ermee te doen. Nu ben ik 8 werkdagen verder en de borg is nog steeds niet terugbetaald! Een eerste telefoontje vertelde mij dat het deze zelfde werkdag voor 17:00 uur op de rekening zou staan, nu het op het moment over 5 uur is heb ik nogmaals gebeld. Deze persoon vertelde me dat het nog eens 2 WEKEN zal duren! Ongehoord!

Gehuurd:

op 19-03-2020


1,0

Dit bedrijf is een oplichter. Deze probeert geld te maken door reeds bestaande schades te claimen bij huurders. Hier hebben ze blijkbaar broodwinning van gemaakt. Dit is belachelijk en onacceptabel. Oplichters, boeven gewoon. Ik ga er nooit meer huren en raad het ook ten strengste af. Nooit huren van deze oplichters, piraten !!

Gehuurd:

Bestelbus

op 10-01-2020


1,0

MENSEN KIJK UIT VOOR DE FRAUDEURS!!!!! Nou belachelijk dit weer hoor. Ik huur een auto en breng deze netjes terug we lopen deze samen na en de jongen zegt in orde!!! Paar dagen later krijg ik een factuur binnen ja je heb schade gereden!!! Ik natuurlijk mailen en geen enkel bewijs dat er schade is.... Geen foto geen formulier geen bewijs van reparatie NIKS!!!!! Ik had mijn eigen risico verlaagd en alsnog moet je meer betalen dan je eigen risico... Schande!!!! Dus ik mailen naar KMVrij ze zeggen ja was een fout van onze kant.. Ik denk oke mooi dat is wel.eerlijk!! Een week later sturen ze me opeens een bericht dat ik alsnog moet betalen!!! NOOOY MRRT HEER HUTEN!!! Ik raad iedereen Autoverhuur Kohler aan in den haag of Mobility Centre Holland in Rotterdam of Roylo in schiedam!! A.u.b. mensen kijk uit voor deze OPLICHTERS!!!!!! Ik heb zelfs fotos van de wagen gemaakt en deze ziet er precies uit zoals nu. Ze staan met een bek vol tanden maar blijven stug volhouden zonder enig bewijs!!!! Kijk uit en wees gewaarschuwd!!

Gehuurd:

Bakwagen met laadklep

op 01-01-2017


7,0

Kreeg een bestelbus mee dat deuken had. Voorruit was niet schoongemaakt, deze zat vol met vliegjes. Dus dat kan beter. Bij het terugbrengen op zaterdagochtend was er maar 1 medewerker bij de balie die zorgde voor de afhandeling. De andere 2e medewerker inspecteerde de wagens bij het ophalen en terugbrengen. Voor mij waren er 4 personen voordat ik aan de beurt kwam en het wachten heeft meer dan een uur geduurd. Ik moest uiterlijk 9 uur de auto inleveren. Had ik beter een uur later kunnen komen want na mij was er slechts 1 persoon. Qua service zou ik zeggen neem wat meer medewerkers in dienst zodat het vlotter verloopt.

Gehuurd:

Bestelbus