Evenementenverhuur Arnhem

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten
  • Altijd op afspraak langskomen

Beoordeling (10)


10

Snel geschakeld en uitstekende service van Sjoerd. Daarmee de Stuwwalloop een extra groot succes gemaakt!


10

Wij hebben voor een vrijwilligersdag het levend tafelvoetbal gehuurd. Dit werd netjes afgeleverd en opgehaald en het team dacht heel fijn mee met oplossingen. Zeer bedankt voor het helpen aan een geslaagde dag.


9,0

Prima levering, heel fijn alles opgezet. Mooie prijs kwaliteit verhouding! Zeer tevreden!


8,0

Alles correct in de communicatie en de bezorging


10

Bierbanken en buffettafels gehuurd bij Evenementen Verhuur Arnhem. Mooi op tijd gebracht. Prima service en vriendelijke medewerkers. Top bedrijf, kom er zeker weer terug! Bedankt


9,0

Een hele prettige ervaring met het bedrijf. Nadat er wat fout was gegaan in de verhuur, is dit heel netjes opgelost. Hier zou ik zeker een volgende keer huren!


9,0

Afgelopen jaar voor een straatfeest 2 tenten, een springkussen, statafels en bierbanken gehuurd. Allemaal goed materiaal en een prettige service. Erg tevreden!


8,0

Prettige samenwerking, vriendelijke medewerkers en scherpe prijzen. Zeker een aanrader!


8,0

Goede service en prettige medewerkers. Zeker aan te raden!


10

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Huur hier al twee jaar diverse spullen voor uiteenlopende evenementen. Zeker aan te raden!!

Informatie over Evenementenverhuur Arnhem
De leukste en persoonlijkste verhuurder voor de regio Arnhem. Ontvangt u 10, 50 of 200 gasten? Wij zorgen ervoor dat u alle benodigdheden heeft om het tot een groot succes te maken. Wij verhuren professionele tenten, leuke springkussens en prachtig meubilair, Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor leuke attracties, heaters, gas barbecues, marktkramen en andere verhuur artikelen. Door middel van persoonlijke service, scherpe prijzen, iedere aanvraag op maat te behandelen en een breed aanbod zijn wij snel een toonaangevend verhuurbedrijf voor Arnhem en omgeving.
Details openingstijden

Altijd op afspraak langskomen

Bezorgkosten

€0,45 per gereden km. vanuit Arnhem

Bekijk ook andere aanbieders voor