Prikkabel Nederland

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 21:00
  • Dinsdag 08:00 - 21:00
  • Woensdag 08:00 - 21:00
  • Donderdag 08:00 - 21:00
  • Vrijdag 08:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 08:00 - 21:00
  • Altijd op afspraak langskomen

Beoordeling (10)


10

Snel geschakeld en uitstekende service van Sjoerd. Daarmee de Stuwwalloop een extra groot succes gemaakt!


10

Wij hebben voor een vrijwilligersdag het levend tafelvoetbal gehuurd. Dit werd netjes afgeleverd en opgehaald en het team dacht heel fijn mee met oplossingen. Zeer bedankt voor het helpen aan een geslaagde dag.


9,0

Prima levering, heel fijn alles opgezet. Mooie prijs kwaliteit verhouding! Zeer tevreden!


8,0

Alles correct in de communicatie en de bezorging


10

Bierbanken en buffettafels gehuurd bij Evenementen Verhuur Arnhem. Mooi op tijd gebracht. Prima service en vriendelijke medewerkers. Top bedrijf, kom er zeker weer terug! Bedankt


9,0

Een hele prettige ervaring met het bedrijf. Nadat er wat fout was gegaan in de verhuur, is dit heel netjes opgelost. Hier zou ik zeker een volgende keer huren!


9,0

Afgelopen jaar voor een straatfeest 2 tenten, een springkussen, statafels en bierbanken gehuurd. Allemaal goed materiaal en een prettige service. Erg tevreden!


8,0

Prettige samenwerking, vriendelijke medewerkers en scherpe prijzen. Zeker een aanrader!


8,0

Goede service en prettige medewerkers. Zeker aan te raden!


10

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Huur hier al twee jaar diverse spullen voor uiteenlopende evenementen. Zeker aan te raden!!

Informatie over Prikkabel Nederland

"Prikkabel huren? Prikkabel Nederland levert prikkabel voor ieder type evenement door heel Nederland. Of u 10 meter of 10 kilometer nodig heeft, bij ons kunt u altijd terecht voor degelijke, nette en moderne prikverlichting voor een scherpe prijs."

Details openingstijden

Altijd op afspraak langskomen

Bezorgkosten

Per pakket post €15,00 door heel Nederland (tot max 75 meter) Persoonlijk transport €0,6 per gereden km.

Bezorginformatie

Heeft u geen tijd om de materialen zelf af te halen bij ons? Dan komen wij het met plezier bij u bezorgen en weer ophalen. ​ Met name bij grote orders is dit vaak de meest logische keuze. Wij beschikken over het juiste vervoer om zware ladingen tot 3500 kg veilig bij onze klanten te bezorgen. Bij kleine bestellingen tot 75 meter prikkabel kunnen wij ook de materialen per pakket verzenden. U ontvangt dan minimaal 2 dagen voorafgaand uw evenement de bestelde prikkabel. Hierin zit ook een retourlabel zodat u net na afloop weer in dezelfde box kunt afgeven bij een PostNL punt. Wanneer uw bestelling over de 3500kg gaat, worden de transportkosten op maat berekend.

Handig om te weten

  • Verhuurt aan Particuliere klanten, Zakelijke klanten

Bekijk ook andere aanbieders voor