Vakgarage Mijdrecht

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (12)


9,0

goede service en klantvriendelijke garage bij het huren van een dakkoffer


9,0

Helemaal niets op aan te merken: Uitstekende service, heldere communicatie, zeer vriendelijke mensen. Iedereen in De Ronde Venen die een dakkoffer wil huren kan stoppen met rondshoppen en beter direct naar Vakgarage Mijdrecht gaan.


10

Goede en snelle service tegen scherpe prijs. Erg goed geholpen en zeker voor herhaling vatbaar!


10

dakkoffer gehuurd. top service, snel gemonteerd en bij terugkomst ook weer snel gedemonteerd en direkt borgsom terug gestort.


9,0

Ik kom al bij meneer Kentrop vanaf dat hij het bedrijf ADK Automaterialen in Wilnis voerde. Dat is nu ruim 25 jaar geleden. In al die jaren is de dienstverlening en service die meneer Kentrop en zijn team bieden van zeer hoog niveau. Ik beveel deze mensen van harte aan.


10

Het huren van een dakkoffer bij Vakgarage Mijdrecht is echt een aanrader voor iedereen! Door de vakkundige montage en vriendelijke service is het zeker voor herhaling vatbaar!


9,0

Voor de tweede keer heb ik bij Vakgarage Mijdrecht een dakkoffer gehuurd en voor de tweede keer was de service uitstekend: vriendelijk, professioneel en snel! Zeer aan te bevelen!


10

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en de dakkoffer is netjes voor ons geïnstalleerd. Absoluut voor herhaling vatbaar.


9,0

Zeer tevreden, we zijn vriendelijk te woord gestaan en de prijs/kwaliteit verhouding is prima! Voor herhaling vatbaar.


9,0

Snelle vakkundige montage, klantvriendelijk en niet heel duur.


9,0

Wij zijn al jaren klant bij meneer Kentrop als het op het huren van dakdragers en boxen komt. Hij en zijn team monteren en demonteren vakkundig en snel. De service is uitstekend!


9,0

Zeer correct. Een ruime voldoende!

Informatie over Vakgarage Mijdrecht
Bij het verhuurcenter van VAKGARAGE MIJDRECHT kunt u het hele jaar door dakkoffers(ski- en bagageboxen), dakdragers en fietsdragers voor op de trekhaak van uw auto huren van de merken: THULE, HAPRO en BOSAL.Waarom het verhuurcenter van VAKGARAGE MIJDRECHT?* De eerste en grootste verhuurder in de regio met meer dan 20 jaar expertise.* U kunt dus het hele jaar bij ons terecht.* Gratis en vakkundige montage. U gaat veilig op weg.* Een grote voorraad, ruime keuze en gunstige condities.* Dakdragers voor bijna elke auto.Wij staan graag voor u klaar!
Bezorginformatie

Industrieweg 38e