Groenendaal Toiletverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:30 - 17:00
  • Dinsdag 07:30 - 17:00
  • Woensdag 07:30 - 17:00
  • Donderdag 07:30 - 17:00
  • Vrijdag 07:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (13)


9,0

Bedankt voor de dixi, was een moie dixi


10

Via de website besteld, en kreeg snel een email terug met de prijsaanbieding. Dixie was schoon, dat viel niet tegen. Goed bedrijf om een dixie te huren.


9,0

Nette toilet geleverd op ons feestje! Onze gasten waren zeer tevreden. Wat een uitkomst!


9,0

Snelle levering van een nette toiletwagen voor onze EVENT op Scheurenhoeve Wij zijn tevreden


4,0

Vrijdag via internet besteld, pas vrijdag de week erop bezorgd! Niet elke week schoongemaakt. Effectief maar 3 weken gebruikt, maar wel 4 weken betalen. Ik ben er niet blij mee. Jammer...


10

toen ik in nood zat met een kapot toiletleiding. stond groenendaal gelijk voor ons klaar. Binnen een uur had ik hier een toilet voor de deur staan. helemaal super en bedankt voor de goede service. ik beveel jullie bij iedereen aan.


8,0

Het was erg gemakkelijk om een toilet te huren, een telefoontje en het was geregeld. Er werd een nette, schone toilet geleverd, top!


9,0

In 1 woord een geweldig bedrijf. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht met levering buiten de route om. Super. Die zijn heel goed bezig.


9,0

Eindelijk een toiletverhuurder die het snapt!


8,0

Op maandag gebeld voor een toilet en diezelfde dag nog geleverd. Bedankt voor snelle service.


9,0

Goede toilet, schoon, en de chauffeur dacht mee over de plaats van de cabine.


9,0

Chantal, bedankt voor de geweldige service! De bezorger kwam op de afgesproken tijd leveren en de toiletwagen zag er heel mooi uit. We hebben een leuk feest gehad!


10

Heel vriendelijk, goede service. Schone, mooie toiletten.

Informatie over Groenendaal Toiletverhuur
Welkom bij Groenendaal Toilet Verhuur, de specialist op het gebied van tijdelijke toiletten en douches.Of je een toilet zoekt voor een bouw, een feestje of een compleet evenement, we kunnen je zeker verder helpen. Samen komen we tot de beste sanitaire oplossing.Natuurlijk is ons materiaal up-to-date en worden de toiletten en douches netjes schoon geleverd.
Bezorgkosten

Toiletten voor bouwplaatsen worden tijdens de vaste wekelijkse routes geplaatst. Een overzicht van deze routes kan je bekijken op onze website. Toiletten voor feesten en evenementen worden op afspraak bezorgd. Hiervoor worden minimale transportkosten doorberekend.

Bezorginformatie

Je krijgt vooraf een offerte met het complete huurbedrag inclusief transport. Geen extra kosten achteraf.