Nostalgisch-vermaak

ContactgegevensTelefoonnummer :0613738082

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 07:00 22:00
Dinsdag 07:00 22:00
Woensdag 07:00 22:00
Donderdag 07:00 22:00
Vrijdag 07:00 22:00
Zaterdag 07:00 22:00
Zondag 07:00 22:00

Informatie over Nostalgisch-vermaak

Geachte relatie of belangstellende. Welkom op onze website. U treft hier prachtige kleurenfoto’s aan van nagenoeg al onze attracties, spellen en smullerij die wij verhuren.

Op dit moment heeft Attractieverhuur Nostalgisch Vermaak een assortiment van meer dan 40 verschillende (!) attracties en spellen, zoals zweefmolen, draaimolen, sport en spel. Al met al een breed pakket met heel veel mogelijkheden.

Wij bieden iets voor jong en oud, voor sportieve en minder sportieve mensen en voor de dikkere en/of de smallere beurs; het maakt ons niets uit want (bijna) alles is mogelijk. We zijn in staat aan te sluiten bij ieders wensen en bij die van de bezoekers van uw evenement. Uw doelgroep wordt door ons volledig in de watten gelegd. Het enthousiasme en de deskundigheid van onze 2 vaste medewerkers zorgen voor een geweldig succes van uw evenement.

Inmiddels hebben we op het gebied van attracties een uitstekende reputatie opgebouwd. Service, deskundige begeleiding en met name veiligheid zijn dan ook de sleutelwoorden die aangeven wat wij onder een kwaliteitsproduct verstaan. Om dat hoge niveau te handhaven, timmeren we constant aan de weg.

De materialen en apparaten die wij verhuren voldoen allemaal aan het service/onderhoud keurmerk. onderhoudsschema voor ieder onderdeel welk door Attractieverhuur Nostalgisch Vermaak wordt verhuurd en worden onze attracties jaarlijks gekeurd door een officieel erkende keuringsinstantie. Hierdoor kunnen wij

Bezorgkosten


geen bezorg kosten


Beoordelingen over Nostalgisch-vermaak


 • “ Goede afspraken. een all-in prijs geen km kosten of zo! Gaan we zeker... ”

  • 01-03-2015
  • Arnhem
  • 10

  Goede afspraken.
  een all-in prijs geen km kosten of zo!
  Gaan we zeker nog een keer gebruik van maken.

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen