Poffertjeskraam huren

7 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 79,- tot € 478,- en hangt af van de uitvoering en de evt begeleiding (inclusief of exclusief).

Top 7 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 1.85 tot 2.2 m
Breedte variërend van 0.8 tot 2.5 m
Hoogte variërend van 1.0 tot 2.3 m
Stroom 220 V
Maak het feest compleet met een nostalgische poffertjeskraam

Het huren van een poffertjeskraam is erg populair tijdens braderieën, beurzen en evenementen. Maar ook voor andere gelegenheden, zoals een huwelijksfeest, is het huren van een poffertjeskraam erg leuk en vooral lekker. Of je nou zelf poffertjes wilt bakken, of dat je een compleet verzorgde poffertjeskraam inclusief begeleider wilt inhuren. Verwacht je vijftig gasten, of meer dan duizend; op deze pagina vind je het verhuurbedrijf dat bij jou past. Dat wordt gegarandeerd smullen!

De geur van vers gebakken poffertjes is een verrijking voor veel evenementen. Heerlijk voor de jonge gasten, maar ook voor volwassenen is het smullen met een gehuurde poffertjeskraam. De poffertjeskraam kan vaak zowel buiten als binnen geplaatst worden. Houd binnen wel rekening met de nodige rookontwikkeling. Enige ventilatie is daarom gewenst. Liever wat anders serveren tijdens jouw evenement of feest? Wat dacht je van een gehuurde frietkraam of een ijskar voor de hete zomerdagen. 

Wat je moet weten als je een poffertjeskraam gaat huren:

Als je een poffertjeskraam gaat huren, bedenk dan, dat de huurprijs afhankelijk is van meer dan alleen maar de huurperiode. De meeste poffertjeskramen huur je inclusief begeleiding en bediening voor een x aantal draaiuren. Dit houdt in dat je zelf lekker achterover kunt leunen, of je bezig kunt houden met andere zaken tijdens het evenement. De poffertjes worden gebakken door vakkundige medewerkers van het verhuurbedrijf. Zo heb je er zelf geen omkijken naar.

Zelf poffertjes bakken in een gehuurde poffertjeskraam

Sommige verhuurbedrijven verhuren een poffertjeskraam die bedoeld is om zelf te bedienen, hier bak je dus zelf de poffertjes. De poffertjeskraam bestaat in deze gevallen vaak uit een kraam met tafelrok en de benodigde poffertjesbakplaat. Op de kraam staat vaak een luifel, die het een echt traditioneel tintje geeft. De benodigdheden om de poffertjes te bakken zijn bij vaak bij de huurprijs inbegrepen. Bedenk van te voren hoeveel gasten je ongeveer verwacht, en hoeveel porties poffertjes je nodig hebt. Als je moeite hebt met een inschatting maken, kun je contact opnemen met een van de verhuurbedrijven naar jouw keuze, en met hen de mogelijkheden bespreken. Zij kunnen een deskundig advies geven.