Flexibel op weg - Autoverhuur en shortlease

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
  • Inleveren 24/7 en ook ophalen van uw huurauto kan 's avonds op afspraak.

Beoordeling (130)


9,0

Top service! Na pech onderweg op vrijdagmiddag met onze eigen auto konden we snel weer onderweg met een fijne huurauto.

Gehuurd:

Bestelbus

op 08-05-2020


9,0

Keurige bus met goede laadruimte zodat ik alles netjes in 1 keer kon transporteren. Volgend jaar weer hoor !!

Gehuurd:

Bestelbus


9,0

Prachtige, schone en vooral zuinige bus! Vriendelijk personeel. Had de bus nodig voor verhuizing. Locatie zeer goed bereikbaar. Wanneer nodig kom ik zeker terug!

Gehuurd:

Bestelbus


8,0

Bakwagen met klep gehuurd voor verhuizing. Netjes geholpen door medewerker en frisse jonge bus meegekregen. Volgende keer zal ik zeker weer bij hun huren.


9,0

Een dagje uit met vrienden, daarom was een personenbus handig, zodat we niet met meerdere auto's op pad hoefden. Hele dag gehuurd zonder problemen.


10

één dag een bakwagen gehuurd voor een verhuizing. Ging gemakkelijk en kon het de volgende dag ophalen. Prima wagen en zeker genoeg ruimte.

Er zijn 124 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.5.

Informatie over Flexibel op weg - Autoverhuur en shortlease
Heb je tijdelijk een personenauto, bedrijfsauto of bakwagen nodig? Dan is huren de oplossing! Flexibel op weg biedt passend vervoer voor personen en/of goederen, op het moment dat u het nodig hebt. Waarom Flexibel op weg? -Huur voordelig en zonder gedoe -Persoonlijk contact en betrouwbaar -100 kilometer vrij per dag -Maatwerk offerte voor lange termijn Vanuit Nunspeet bedienen wij alle bedrijven en particulieren die voordelig een personenauto, bus of bakwagen willen gebruiken. Door ons veelzijdige wagenpark is er voor elke activiteit een passend voertuig. Flexibiliteit in uw wagenpark met Flexibel op weg: huur, shortlease en deelauto's. Flexibelopweg.nl is onderdeel van Van Geenen Auto’s en Techniek.
Details openingstijden

Inleveren 24/7 en ook ophalen van uw huurauto kan 's avonds op afspraak.

Bezorgkosten

Breng- en haalservice Enkel € 15,- Brengen en halen € 25,- Tarief geldt voor 20 kilometer per rit. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,50 per kilometer.