huureenautoambulance.nl

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag tot zaterdag geopend. Alle tijden zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Beoordeling (6)


10

De huur van de trailer is erg goed bevallen. Service is uitstekend evenals de trailer. Zeer stabiel voor een groter aantal kilometers met een zware auto erop. Bij een volgend transport zal ik zeker weer contact met van Leeuwen opnemen.


10

Super adres met heel goede auto ambulance, Perfecte service, helemaal T O P


9,0

prima trailer, soepele afhandeling met ophaal en aflevertijden, prijs kwaliteit


10

Voor het vervoer van een exclusieve auto die extreem verlaagd is waren wij op zoek naar een ambulance die de auto zonder problemen kon laden en vervoeren. Via Marktplaats zijn wij bij 'van Leeuwen Verhuur' terecht gekomen die een auto ambulance heeft die aan al onze eisen voldeed. Alles was in mum van tijd geregeld via hun website. De ambulance was in een uitstekende staat. Echt super geregeld allemaal! Lees meer


10

Wij huren regelmatig deze auto ambulance voor speciale auto's en zware voertuigen. Ambulance ligt super achter de auto en kan er tot nu toe alles mee vervoeren. Prima service en begeleiding tijdens ophalen en huren! Aanrader.


10

Prima service! Goede prijs en super aanhanger.

Informatie over huureenautoambulance.nl
Deze veelzijdige auto transporter kan alles op auto gebied vervoeren. De aanhanger is breed genoeg voor lichte bedrijfsvoertuigen en smal genoeg voor kleinere voertuigen. De minimale breedte tussen de banden is slechts 1.08 meter. Voor auto's met weinig bodem vrijheid of auto's die moeilijk laden, heeft onze aanhanger een hydraulisch kipsysteem. Dit kipsysteem (of hydraulisch kantelsysteem genoemd) in combinatie met de afgevlakte achterkant en de uittrekbare mini-laadplanken garanderen een efficiƫnte lading van de voertuigen. De mini-laadplanken zorgen voor beter oprijden en kunnen snel en eenvoudig worden uitgetrokken en ingeschoven.Ook beschikt onze auto aanhanger over een lier voor voertuigen tot 3 ton. De lier is bevestigd op een verschuifbare "winch-arm" waardoor de lier gepositioneerd kan worden tegenover het trekoog van het voertuig. Door de lage laadvloerhoogte van deze kantelbare car transporter laadt u elk type auto veilig en snel, omdat er een gunstige op rijhoek wordt verkregen. Eventueel kan de auto ook worden geladen in afgekoppelde toestand door een speciale plaat onder de koppeling, waardoor overladen van de trekhaak kan worden voorkomen. Door het parabolisch veersysteem is deze ambulance erg stabiel en comfortabel achter de trekauto. Kortom deze nieuwe ambulance, bouwjaar 2015, is een aanrader!
Details openingstijden

Maandag tot zaterdag geopend. Alle tijden zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Bekijk ook andere aanbieders voor