Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Van den Hadelkamp Autos

Contact

  • Krekenburg 7
  • 3417 MH Montfoort
  • 0348 474 120

Beoordeling

8,7
104 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 15:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Van den Hadelkamp Autos

10

Lekkere bus, makkelijke klep. Lekker flexibel met ophalen en terubrengen. Veel verschillende mogelijkheden in voertuigen. Bedankt voor de goede service!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

10

Zeer mooie personenbus gehuurd voor ons 10 jarig jubileum. Dit om onze klanten van de parkeerplaats naar de zaak te kunnen vervoeren. Iedereen enthausiast vanwege onze organisatie en mooie spullen. Daarom ook Hadellkamp Auto''s bedankt voor hun bijdrage aan het succesvolle jubileum!!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

3,0

De auto was prima in orde, en al hetgeen van tevoren afgesproken werd correct nagekomen. Prettig huren bij Hadelkamp.

10

Mercedes bakwagen gehuurd bij dit bedrijf. Alles was prima geregeld en correct afgehandeld.

10

Een Sprinter met laadklep gehuurd i.v.m. een verhuizing. Met zo'n bus gaat het lekker snel. Groot, hoog en een laadklep maakt het verhuizen een stuk gemakkelijker. De wagen was super schoon, uitleg duidelijk en alles werkt helemaal naar behoren. Voor een volgende keer huur ik zeker weer een bus bij Hadelkamp.

9,0

Goede service en snelle financiƫle afhandeling!

9,0

Prima service en rekende standaard halve dag tarief ook al was ik iets later

9,0

Zeer vriendelijk personeel wat ook voor last minute verhuur van auto materieel klaar staat om de klant te bedienen. Wagens motorisch in goede staat en nooit geen problemen gehad.

10

altijd het gewenste type auto nooit problemen met de nota uitstekende service

10

Niks aan toe te voegen. Gewoon perfect!

9,0

Voor een verhuizing afgelopen vrijdag een bakwagen met laadklep nodig. Dat was geen probleem. Kon hem de avond te voren op (laten) halen en dus vroeg aan de slag. Prima hulp aan de balie en om weg te komen. Een klein ding met de laadklep (deed het ff niet) werd uitstekend telefonisch opgelost. Kortom; prima ervaring en we komen zeker terug!

9,0

Zeer soepele en professionele aan- en -afhandeling van huur bestelwagen. Zeer nette bus. Prijs wijkt niet veel af van de 'prijsvechters'!

8,0

Reservering en de snelheid waarmee ik geholpen werd was super! De bakwagen met laadklep die ik had gehuurd was wel in bar slechte staat, maar deed zijn werk. Retour brengen was ook zo geregeld.

9,0

Hadelkamp autoverhuur is een betrouwbaar bedrijf. Afspraken worden 100% nagekomen. Het materieel is goed. De contacten zijn vriendelijk en dat betekent dat wij daar een volgende keer weer een bus huren.

10

Door een ongeval van onze bakwagen waren wij op zoek naar een vervangend voertuig. Via Van den Hadelkamp waren we weer snel opweg! Erg goed geholpen en een uitstekende service

Er zijn 83 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 8.6.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Van den Hadelkamp Autos

Autobedrijf van den Hadelkamp is al meer dan 30 jaar een begrip in het Groene Hart. Met een persoonlijke benadering en proactief meedenkend vermogen hechten wij veel waarde aan een goede service.Van den Hadelkamp Auto's beschikt over een zeer ruime verhuurvloot, waardoor wij altijd een geschikte huurauto ter beschikking hebben.