Autoverhuur Hoogeveen

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag 08:30 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Het ophalen en het inleveren van de voertuigen kunnen buiten openingstijden!

Beoordeling (38)


1,0

Afgelopen februari hebben wij een verhuisbusje geleend bij deze aanbieder. We hebben hem in nette staat ingeleverd, de dag voor de 'deadline'. Op de dag van het inlevermoment hoorden wij 4 uur ná het moment dat er schade zou zijn gevonden. Toen we daar aankwamen, bleek de bus omgedraaid te zijn. De kosten van de schade zouden echter niet hoog zijn, aldus de eigenaar. Dit bleek met ruim 450,- echter wel het geval. We hebben de rekening opgevraagd en daaruit bleek dat het overgrote deel van de kosten uit arbeidsuren bestond (iets wat de verhuurder volgens eigen website niet door zou berekenen). De schade mochten wij níet laten beoordelen of repareren door een eigen garage en ook een onafhankelijk schaderapport mochten wij niet inzien/is er niet (terwijl de eigen website beschrijft: een schade-expert beoordeelt de schades). Dit alles is tegen de regels. In een mail hebben we de verhuurder laten weten wat er niet goed is gegaan in deze casus (ondersteund door wetsartikelen), maar daarop hebben we geen enkele reactie gehad. Ook een mail met een herinnering werd niet beantwoord. Ons advies is om verder te kijken dan dit niet-nette verhuurbedrijf. De berichten op de website lijken goed, maar de praktijk blijkt anders. Lees meer

Gehuurd:

Bakwagen met laadklep

op 26-02-2021


10

Meerdere malen iets gehuurd. Geweldige service en goed materiaal. De medewerkers zijn vriendelijk en denken graag met je mee. Top!

Gehuurd:

Bakwagen met laadklep

op 15-03-2017

Bedankt Carlo voor deze leuke recensie. Tot de volgende keer!


3,0

Bij retourneren van de bus zat er volgens de verhuurder een kras op welke er, volgens hem, voorheen niet op zat. (We hadden niet gekozen voor de extra verzekering.) Ik ben er van overtuigd dat deze kras er niet tijdens ons gebruik is op gekomen en heb dit ook aangegeven, maar de kras stond ook niet op de huurovereenkomst, dus voor ons geen poot om op te staan. Van deze kosten, €75, - wilde ik dan wel een rekening. Echter daarvoor wilde de verhuurder dan ook nog een vergoeding ontvangen. Daarmee was het voor mij wel duidelijk, nooit meer naar Jansen Autoverhuur Hoogeveen. Verder was de bus verre van schoon, de voorruit ronduit vies maar dat valt in het niet bij onze ervaring met dit bedrijf. Lees meer


10

We hebben tot twee keer een bestelbus gehuurd van de beide knapen, eigenaren. Geweldig bedrijf vlotte service, goed materiaal. En nog meegedacht aan een vervangende blijvende oplossing. Dikke tien verdiend, heren. Groeten familie Hoekstra.

Gehuurd:

Bestelbus


10

Bakwagen stond klaar op afgesproken dag en tijdstip, alles netjes geregeld en betaalde borgsom keurig terug ontvangen, we hebben deze bakwagen 2x in korte tijd nodig gehad en beide keren prima geregeld, kortom een topbedrijf.


10

Een aantal keren een 9 personenbus gehuurd voor een vriendenuitje. Autoverhuur Hoogeveen is erg flexibel en meedenkend voor het ophalen en terugbrengen van de bus. Bussen zijn in goede staat en de huurprijs is prima en tot slot vriendelijk personeel.


10

Snelle afhandeling zowel aflevering als inname Gunstige prijs (aanbieding) Baliemedewerker vriendelijk en deskundig

Gehuurd:

MPV


10

alles is goed verlopen en wij zijn vriendelijk geholpen en service was prima voor mekaar .


10

Schone nette busjes en prima service! Zeer tevreden :)

Gehuurd:

Bestelbus


9,0

Prima auto. Vlotte administratieve afhandeling. Flexibele omgang met ophaal- en terugbrengmomenten. Prettig zaken doen.


10

Topservice en ze staan altijd voor je klaar!

Gehuurd:

Bestelbus


8,0

Gehuurd:

MPV


8,0

Super goede service. Vriendelijke mensen. Heb geen slechte dingen wij waren dik tevreden en alles was goed geregeld als we weer een bus nodig zijn huren we bij jullie :)


10

We hebben de bus een weekend gehuurd voor het vervoeren van artiesten. We kregen een schone en goed rijdende 9 persoons bus mee. Vriendelijk en deskundig personeel.


10

Snelle service, persoonlijk contact en eerlijke prijs


9,0

Prima bus en zeer snel kunnen regelen .. flexibele terugbreng tijd ook

Gehuurd:

Bestelbus


1,0

Auto met gebreken, slechte voorlichting, we huren nooit meer bij dit bedrijf; wat een belazerde service.

Gehuurd:

Bestelbus


9,0

Vriendelijk geholpen en alles in goed overleg.


10

Diverse malen al een 9 personenbus gehuurd en altijd super service qua ophaal- en terugbreng tijd alsmede een goede prijs voor een super bus. Top en nogmaals bedankt.


10

Zeer prettig bedrijf, goed rijdende busjes en heel vriendelijk personeel. kortom echt een aanrader!!! Vriendelijke groet Ruben.


10

Wij hebben een super wintersport gehad met busje van autoverhuur Hoogeveen. Voor herhaling vatbaar!


10

Zeer tevreden over dit bedrijf. bakwagen gehuurd en een prima ervaring.


10

De prijs kwaliteit verhouding is goed, en de service is super.


9,0

Met het gezin een weekend weggeweest in een 9 pers. Bus. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, zelfs aan TomTom werd gedacht! De volgende keer huren we weer bij autoverhuur Hoogeveen! We hebben graag reclame voor jullie gereden !


10

Verhuiswagen gehuurd, zeer nette auto en een super prijs! oftewel top!


9,0

Zeer prettige ervaring! Heel vriendelijk personeel en super schone busjes! Echt een aanrader!


10

Aanrader! Geweldige service. Zelf al meerdere malen de verhuiswagen gehuurd, werkt allemaal goed en rijdt top. Ook het 9-persoons busje is ideaal als je bijvoorbeeld met vrienden/familie een weekend weg gaat. Mijn vaste adres!


8,0

Wij zijn 11 October met de biljartclub op stap geweest .9 Persoons bus gehad van Autoverhuur Hoogeveen.prima bus,leuke dag gehad en voor herhaling vatbaar.


10

- Goede prijs / kwaliteit verhouding - Ideaal voor kleine verhuizing (bed, bank, kast.. het past allemaal) - Bus rijdt perfect (automaat werkt daarnaast handig in drukke straatjes)


9,0

Dagje Amsterdam geweest, wat een fijne busjes! Gr J.Benjamins


10

Super service! Voor weinig geld een busje kunnen huren en wel 200 km vrij! Autoverhuur bedankt voor de service


10

Nette luxe bussen. 200 kilometer per dag vrij vind ik ook een super service!


9,0

Nette prijzen en direct duidelijk wat je moet betalen! Bus zag er van ook binnen goed uit.


10

Zeer goede en snelle service, vriendelijke mensen en nette prijzen. Een echte aanrader!

Informatie over Autoverhuur Hoogeveen
Bij Autoverhuur Hoogeveen ben je al sinds 1973 aan het juiste adres voor het huren van 9-persoons bussen. Via onze website kun je snel en eenvoudig de beschikbaarheid controleren en direct online reserveren.
Details openingstijden

Het ophalen en het inleveren van de voertuigen kunnen buiten openingstijden!

Bezorgkosten

Haal & brengservice voor maar €19,-