Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Feest&Verhuur.nl

Beoordeling

9,4
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Feest&Verhuur.nl

10

Paardenmassage Bertelkamp uit Heesch

Met regelmaat huur ik spullen bij Feest en Verhuur voor mijn stand op beurzen en of wedstrijden. Ik doe dit altijd bij feest en verhuur omdat alles mogelijk is, en komt het een keer zo dat het misschien mogelijk is dan trekken ze alles uit de kast om het toch mogelijk te maken! Daardoor dus ook nog nooit misgelopen op spullen. Echt super! Wat voor mij ook erg fijn is; is dat ik savonds spullen kan ophalen of terug brengen zelf op zondag avond! Dat vind ik echt een groot plus punt en daarbij natuurlijk de aangename prijs, aardige mensen, de goede kwaliteit van de spullen en nog een keer de service! Al met al een echte aanrader! Ik blijf zeker bij dit bedrijf huren.

9,0

In het Westen uit Nijmegen

Snelle en vriendelijke service, denken mee. Zijn goed bereikbaar bij vragen. Prima prijs. Maak de volgende keer graag weer gebruik van deze organisatie.

10

Ellen Hoenholt uit Bemmel

zeker een aanrader om hier wat te huren, nemen meteen contact op en doen niet moeilijk als je het product al eerder wilt komen ophalen zonder extra kosten. De prijs was tegenover andere bedrijven veel goedkoper!!

9,0

angelique van ravensteijn uit oss

prima geleverd

9,0

Hans Straten uit Wijchen

Ik heb vorige week een Sarah pop gehuurd bij Feest&Verhuur.nl. Super service en mooie pop. Zeer flexibel mbt het afhalen en terugbrengen van de pop. Prijs was ook gunstig. Al met al een prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.

10

Frank uit Oss

Ik huur nu al 3 jaar de spullen voor mijn feestjes bij Feest en Verhuur, Goede service, keurig materiaal (barkrukken, statafels) Levering/ ophalen van de gehuurde spullen netjes volgens afspraak. Snelle beantwooding van vragen die je steld via de website. En natuurlijk ook niet onbelangrijk hele mooie prijzen!

9,0

Annie uit Oss

De producten zijn zeer netjes bij aflevering verandering van levering waar mogelijk geen probleem en altijd een oplossing direct gezocht kortom een zeer goed georganiseerd bedrijf en zeer klantvriendelijk

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Feest&Verhuur.nl

Binnenkort een feestje? Wij verhuren partybenodigdheden in de regio Oss/Heesch/Uden.

Profiel

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp.