Feest&Verhuur.nl

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 19:00
  • Dinsdag 08:00 - 19:00
  • Woensdag 08:00 - 19:00
  • Donderdag 08:00 - 19:00
  • Vrijdag 08:00 - 19:00
  • Zaterdag 08:00 - 16:00
  • Zondag 10:00 - 16:00
  • U kunt ons ook bereiken via Whatsapp.

Beoordeling (7)


10

Met regelmaat huur ik spullen bij Feest en Verhuur voor mijn stand op beurzen en of wedstrijden. Ik doe dit altijd bij feest en verhuur omdat alles mogelijk is, en komt het een keer zo dat het misschien mogelijk is dan trekken ze alles uit de kast om het toch mogelijk te maken! Daardoor dus ook nog nooit misgelopen op spullen. Echt super! Wat voor mij ook erg fijn is; is dat ik savonds spullen kan ophalen of terug brengen zelf op zondag avond! Dat vind ik echt een groot plus punt en daarbij natuurlijk de aangename prijs, aardige mensen, de goede kwaliteit van de spullen en nog een keer de service! Al met al een echte aanrader! Ik blijf zeker bij dit bedrijf huren.


9,0

Snelle en vriendelijke service, denken mee. Zijn goed bereikbaar bij vragen. Prima prijs. Maak de volgende keer graag weer gebruik van deze organisatie.


10

zeker een aanrader om hier wat te huren, nemen meteen contact op en doen niet moeilijk als je het product al eerder wilt komen ophalen zonder extra kosten. De prijs was tegenover andere bedrijven veel goedkoper!!


9,0

prima geleverd


9,0

Ik heb vorige week een Sarah pop gehuurd bij Feest&Verhuur.nl. Super service en mooie pop. Zeer flexibel mbt het afhalen en terugbrengen van de pop. Prijs was ook gunstig. Al met al een prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.


10

Ik huur nu al 3 jaar de spullen voor mijn feestjes bij Feest en Verhuur, Goede service, keurig materiaal (barkrukken, statafels) Levering/ ophalen van de gehuurde spullen netjes volgens afspraak. Snelle beantwooding van vragen die je steld via de website. En natuurlijk ook niet onbelangrijk hele mooie prijzen!


9,0

De producten zijn zeer netjes bij aflevering verandering van levering waar mogelijk geen probleem en altijd een oplossing direct gezocht kortom een zeer goed georganiseerd bedrijf en zeer klantvriendelijk

Informatie over Feest&Verhuur.nl
Binnenkort een feestje? Wij verhuren partybenodigdheden in de regio Oss/Heesch/Uden.
Details openingstijden

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp.