Sir George Gelegenheidskleding

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 00:00 - 23:30
  • Dinsdag 00:00 - 23:30
  • Woensdag 00:00 - 23:30
  • Donderdag 00:00 - 23:30
  • Vrijdag 00:00 - 23:30
  • Zaterdag 00:00 - 23:30
  • Zondag 00:00 - 23:30
  • 24/7 geopend en bereikbaar.

Beoordeling (51)


10

Prima. Goed geregeld! Rok gehuurd, modern en handig, jammer dat ik niet meer het op de fiets kan doen.


10

Prima 24/7 service, mooie kwaliteit kleding, afspraak is afspraak en snel geregeld. Parkeren voor de deur. Mooie ruime zaak op een industrieterrein bij Den Dolder. Parkeren voor de deur. Sympatieke, no nonsens bejegening door directeur Marcel, die in één klap ziet wat bij je past. Kleding mooie kwaliteit, keurig gestoomd en geperst. Bij afhalen blijkt alles compleet en netjes verpakt. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Eén puntje van aandacht: zet een bord neer welke afslag moet nemen op het industrieterrein. Ik moest even zoeken.


10

Super goed geregeld, simpel en snel! Super simpel om hier een pak te huren tegen een zeer goede prijs. ideaal dat je zelf je pak kan brengen en halen wanneer het jou uitkomt. Top ervaring, en mn volgende huur pak komt hier zeker ook vandaan.


10

Prima 24/7 service, mooie kwaliteit kleding, afspraak is afspraak en snel geregeld. Parkeren voor de deur. Mooie ruime zaak op een industrieterrein bij Den Dolder. Parkeren voor de deur. Sympatieke, no nonsens bejegening door directeur Marcel, die in één klap ziet wat bij je past. Kleding mooie kwaliteit, keurig gestoomd en geperst. Bij afhalen blijkt alles compleet en netjes verpakt. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Eén puntje van aandacht: zet een bord neer welke afslag moet nemen op het industrieterrein. Ik moest even zoeken.


10

Goede service. Levering op tijd. Kostuum gehuurd voor bruiloft. Prima kwaliteit! Overhemd later bij besteld. Kwam allemaal prima op tijd. Zou het bedrijf zeker aanraden aan vrienden.


10

Goede service, heerlijk flexibel ophaal- en terugbreng-regeling.


10

Uitstekend service en kwaliteit, aanrader! Zeer treveden, alles perfect verzorgd! Costuum paste perfect, kwaliteit van costuum en alle accessoires was uitmuntend. Het ophalen en terugbrengen ging ook vlekkeloos.


10

Zeer goed. Top! Mooi product , scherpe prijs en snelle levering!


10

Goede service, vriendelijk, mooie goede pakken


10

Super goed! Perfecte service en mooie trouwkostuums.


10

Snel accuraat en goede kwaliteit, snel met maat opnemen. Halen en brengen op elk tijdstip van de verhuur dag. Dus ook buiten winkeltijden. Ideaal.


9,0

Zakelijk, efficiënt, modern en prima product


10

huur van een black tie voor een examen galafeest, prima geregeld. Vanaf het passen tot en met het ophalen was het perfect geregeld.


10

Ik was aangenaam verrast door de enorme klantvriendelijkheid.


10

Uitstekend, correct behandeld en heel duidelijk verteld hoe we het konden ophalen en inleveren. vele mensen hebben van uw bedrijf gebruik gemaakt en waren er even content mee.


10

Werd geholpen door Marcel en alles was netjes geregeld en top voor elkaar, TOP!!


10

klantvriendelijk: beleefde verkoper en praktisch ophaal- en retoursysteem


9,0

Via navigatie moeilijk te vinden. Maar waar het om gaat, de verhuur van kleding, prima! Wel veel e-mails ontvangen!


10

Prima service, via de mail en sms berichten wordt er duidelijk en snel gecommuniceerd. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ik heb bij Sir George een smoking gehuurd en alles was keurig in orde.


10

Zeer klantvriendelijk. Goed advies en goede kennis van maten. Top systeem met huren van kostuums.


10

Uitstekend,klantvriendelijkheid, kleding uitstekend


10

Prima, snel, duidelijke service en mooi materiaal


9,0

Goed, alles goed verzorgd, snelle afhandeling van de eind afrekening.


9,0

Goed, Prima geregeld, je kunt er altijd gebruik van maken.


9,0

Nette uitstraling en zakelijk, Onze ervaring is goed, wij hadden 5 smokings nodig en alles liep perfect. Van het ophalen tot wegbrengen. In de kledingkluis goed geregeld. Onze enige min punt is iets te zakelijk mag wel wat luchtiger en een kopje koffie na een lange trip zou gastvrijer zijn. Maar voor de rest top geregeld.


10

Zeer positief


10

Zeer goed en professioneel bedrijf, en dan zeker ook op digitaal niveau. Je komt nog niet vaak deze afhandelingen tegen via het net geregeld. Ophalen kleding, geweldig geregeld en terug brengen precies eender. Keurig netjes afmeldingen hiervan. Het doet vermoeden dat dit gerund wordt door een zeer groot bedrijf en met alle respect is dit niet zo en wordt je zeer persoonlijk benaderd ondanks alle digitale hoogstandjes die dit bedrijf heeft.


9,0

Sir George is helemaal bij de tijd en goed georganiseerd. Volledig digitaal, maar indien nodig behoorlijk persoonlijk met goede adviezen.


10

Zeer positief, even langs om de juiste maat te nemen, afhalen en retourneren is zo makkelijk...


10

Professioneel, snel en nauwkeurig. De locatie kan op het eerste gezicht wat vreemd over komen maar dat is na binnenkomst snel voorbij. Aanrader.


10

Prima service


10

Had een kostuum besteld maar was er later achter gekomen dat het de verkeerde kleur was. Na een mailtje had sir george de kleur aangepast en kreeg ik de goede kleur geleverd. Top service!


10

Goed geregeld! Goede ervaring , keurig geholpen


10

De deskundige hulp, de adviezen, de correcte aflevering, het gemak van de code bij retourneren, hebben eraan meegeholpen om de trouwdag van onze kinderen tot een succes te maken. Zowel de gehuurde jacquets en smokings, alsmede het gekochte rokkostuum zaten perfect. Wij zijn meer dan tevreden!


10

prima service, goede communicatie,goede kwaliteit


10

heel goed, goede service, verstand van zaken


10

Het is een professioneel bedrijf, wij zijn snel en leuk geholpen


10

Goed bereikbaar, goed parkeren, snel, deskundig, prijskwaliteit goed.


10

Erg goede service. Alles precies op tijd en ondanks het online bestellen toch een persoonlijke touch


9,0

Goed geholpen goed advies,duidelijke site en goede info en vriendelijk en goed geholpen. Halen en terug brengen is ook top geregeld


9,0

Prettig geholpen, goede communicatie en fijn systeem met afhalen en brengen


9,0

Snel gepast, makkelijk, goed


10

TOP service, TOP kwaliteit, TOP prijzen. Al meerdere malen hebben wij (partner, broers, vaders, schoonvaders en vrienden) een pak gehuurd bij Sir George en keer op keer bevestigen zij: TOP service, TOP kwaliteit, TOP prijzen. Wat mij betreft is Sir George de enige in Nederland bij wie je moet zijn wanneer je een pak, jacquet of rokkostuum, wil huren. Eenmaal in hun systeem, hoef je een volgende keer niet eens meer langs te komen om te passen. Noch is het nodig om je pak op te halen of terug te brengen, voor alles wordt gezorgd binnen een zeer gunstig tijdsbestek naar jouw wens. Ze weten waar ze het voor doen, nemen hun vak uitermate serieus, ze kennen hun klanten en ze zijn voortdurend bezig om hun service nog beter te maken. Voor ons bestaat geen andere optie meer: Sir George is Het adres.


10

Goede service en prachtige kleding. Het ophalen en brengen van de kleding of afspreken om te passen gaat erg plezier met veel verstand van zaken.


9,0

accuraat, discreet, vriendelijk. goede kwaliteit van de kleding


10

smoking gehuurd voor een gala, en hem daarna kunnen overkopen. Perfect geholpen,inclusief tips en adviezen. van dit soort bedrijven zijn er nog maar weinig!


10

Bij binnenkomst kreeg ik direct het gevoel dat ik in goede handen was. Enorm veel keus en vooral goed advies. De kostuums zijn erg mooi en alles was tot in de perfectie geregeld. Ik kom zeker terug.


10

Al jaren kom ik bij Sir George voor de huur van gelegenheidskleding. De service en de kwaliteit van de pakken is altijd uitstekend. Zeer persoonlijk en goed!


9,0

De eerste keer dat ik een smoking nodig had ben ik bij de winkel langs geweest om de maten op te laten meten. Mijn gegevens zijn nu standaard aanwezig, waardoor ik via de webshop zeer eenvoudig mijn smoking met een paar klikken kan bestellen. Deze wordt nu keurig bezorgd en weer opgehaald. Ideaal!


9,0

Heb afgelopen maand twee smokings gehuurd, om te gebruiken op een cruise schip van de "Holland America Line.. We kregen de pakken, na duidelijke informatie en adviezen, keurig opgestuurd, met daarbij in kleur geleverde strikken en pochet. Succes verzekerd, meerdere complimentjes gehad.! Dank George en Marcel, voor jullie inbreng. Vriendelijke Groet, Hans Kok


10

TOP-kwaliteit EN persoonlijke service voor een goede prijs!

Informatie over Sir George Gelegenheidskleding
Sir George l De nummer 1 in gelegenheidskleding.Kostuum verhuur vanaf € 39,95! Offline en online verhuur en verkoop van jacquet,smoking,rokkostuum en business kostuums van hoogwaardige kwaliteit met veel extra optionele service.- Optionele bezorg en afhaal service Benelux- 24/7 Gratis afhaal mogelijkheid- Gratis geheel op maat gemaakt- Gratis 'Mijn Sir George' account met uw maatvoering- Gratis maat en kostuum advies- Incl. reiniging
Details openingstijden

24/7 geopend en bereikbaar om af te halen en te retourneren!

Bezorgkosten

Alle verhuur en verkoop kostuums worden bezorgt en afgehaald in de gehele Benelux.

Bezorginformatie

Kostuum verhuur v.a. € 64,50 all inclusive.- Gratis geheel op maat gemaakt- Gratis 'Mijn Sir George' account met uw maatvoering- Gratis maat en kostuum advies- Incl. reiniging- 24/7 Gratis afhaal mogelijkheid

Bekijk ook andere aanbieders voor